Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
:-/
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007 przez moloch, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
ale trwałe i skuteczne wyeliminowanie popędu
no to jedynie kastracja, chemia (jakieś inhibitory chormonalne?)

ew. zacznij ćpać szugar
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
browar444 pisze:
Efekt chcę osiągnąc u siebie a jestem mężczyzną. Nie chodzi mi tu o ćpanie tylko o środek , który bez innego oddziaływania pozbawi mnie potrzeb seksualnych, najlepiej trwale jezeli jest taka opcja. Nie pytajcie dlaczego tak chce i nie mówcie że to zły pomysł...

I
jestes gejem i boisz sie tego co czujesz?czy chcesz byc ksiedzem?
obstawiam ktoras z tych opcjii...bo chlopaki maja takie pomysly wlasnie z wyrzej przedstawionych powodow zazwyczaj.bez kitu...

ps.umiem kastrowac jakby co %-D ..zaden swiniak mi nie umknal na praktykach wete.pelen profesjonalizm.szybko i zostaja takie malutkie blizny tylko(goi sie naprawde szybko).zabieg trwa z 5min.moze nawet nie cale..cena do ustalenia :-D
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2007 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 178 / 8 / 0
[quote="browar444"]
Mi nie chodzi o fizyczne okaleczanie swego ciała, ale trwałe i skuteczne wyeliminowanie popędu. Nie zależy mi zbytnio jak DXM czy tramadol, nie chodzi mi aby substancja eliminowała popęd na zasadzie oddziaływania psychoaktywnego tylko czysto fizjologicznego...

Na zanik lęków jest ssri amfetamina/metkatynon itp. A BTW spytam co do klona i innych benzo]

jakie tam okaleczanie, chirurdzy to zrobia tak ze nie bedzie widac (wycina sie jadra i wypelnia moszne jakims sylikonem)
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
wisior pisze:
jest pedałem bo ksieza od czasu do czasu przeciez moga... ]raz do roku wolno przeciez księdzu zrobic
to co inni cale zycie robia[/i] %-D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
wisior pisze:
dla mnie jedno i drugie niczym się nie różni ^_^
לאכול חומצה!
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Przeczytaj "Światopogląd Różokrzyżowców" (autor to Max Heindel, o ile mnie pamięć nie myli).
Tam jest opisany sposób konwersji energii odpowiedzialnych za popęd w coś wyższego. Oczywiście to wymaga ciężkiej pracy, ale za to ma mnóstwo plusów.

Jeśli, na przykład, zależy Ci na duchowym rozwoju, a przeszkadza w tym nadmierny popęd, żadne tabletki czy operacje Ci nie pomogą, bo to jest przeszkoda, którą musisz sam pokonać.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Wazektomia. Będzie w sam raz, skoro nie chcesz kastracji.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
[quote="browar444"]
Mówiłem już że zalezy mi tylko na Waszej poradzie a nie na domysłach i debilnych insynuacjach! Jeśli tak to kogoś nurtuje]

jesli masz juz owolosienie i meski glos, to uwierz ze obciecie jajec nie sprawi ze nagle zaczniesz gadac jak panienka, owlosienie tez nie zniknie. Po wazektomii poped nie zniknie, ale nie splodzisz potomka, jesli o to chodzi to wazektomia jak znalazl. W przeciwnym razie kastracja, meskie cechy nie znikna jesli juz wystepuja.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Ale jemu chyba nie chodzi o to, żeby nie mieć potomka, tylko o to, że nie chce ru**ać wszystkiego co się rusza i na drzewo nie spierd**a, ja tak to zrozumiałam.
No bo kastracja to już bardzo odpowiedzialna decyzja, która będzie miała również wpływ na jego życie z kobietą w późniejszych latach.
@browar44, chodzi Ci o trwały zanik popędu czy czasowy?
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...