ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
Kompletnie nie spodziewałam się po tym związku aż tak długiego czasu działania.
Z benzofuranów kosztowałam tylko 5MAPB, które było dla mnie niebywałym odkryciem.
Ale działanie zamykało się w 6godzinach. No ale kilkanaście godzin jazdy to chyba dla mnie trochę zbyt długo :cool: Jednak się nie zdecyduję.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 289 / 11 / 0
Ale ta faza jest baaaardzo przyjemna, subtelna, ja właśnie lubię długie fazyy.
Naprawdę polecam na maxa, i nie ma na to żadnego ciśnienia, nie trzeba nic dorzucać jak weźmiesz odpowiednia dawkę no i oczywiście jeżeli jest z dobrego źródła :-)

Na pewno jeszcze skosztuję i to nie raz.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 2 / 0
Jest coś jeszcze podobnego legalnego?
rchiro the best
  • 492 / 15 / 0
Skąd wy macie do tego dojście :-| :rolleyes: Jakie ceny ? :-(
  • 4894 / 853 / 0
15 października 2017sclass pisze:
Jest coś jeszcze podobnego legalnego?
5EAPB z benzofuranów ale nie mam pojęcia czy da namiastkę choćby 6APB.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 43 / 0
5-EAPB nawet nie leżało obok 6-APB czy 5-MAPB, nie ma żadnego podjazdu, nie polecam jeśli ktoś pamięta działanie tamtych niestety zbanowanych już substancji to może się jedynie rozczarować
Ostatnio zmieniony 16 października 2017 przez turbopascal666, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9374 / 1824 / 2
15 lipca 2017klawiatura pisze:
15 lipca 2017zerowatolerka pisze:
Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
KILKANAŚCIE GODZIN?! :O
Ano
http://drugs.tripsit.me/6-apb
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 349 / 4 / 0
16 października 2017Stteetart pisze:
15 lipca 2017klawiatura pisze:
15 lipca 2017zerowatolerka pisze:
Zapodana bombka, w ogóle moja pierwsza bombka w życiu. 125 mg - zmiotło mnie na kilkanaście godzin.
KILKANAŚCIE GODZIN?! :O
Ano
http://drugs.tripsit.me/6-apb
Nie dziwię się: dobre 6-APB to dla mnie jazda przynajmniej na 12 godzin. Fajne to, ale bywa też trochę męczące.
  • 290 / / 0
Dorwałem tej kawy z mlekiem ostatnio po 4 latach !:) Oczywiście w kieszeń 2x 150mg i jedziem na technoparty...Tej magi się nie zapomina, latałem do białego rana, tu MDMA może stopy lizać niestety.MDA stawialbym na równi .Najlepsze perełki wszechczasów.
Zaś 5-MAPB to gówno było straszne odmuzdzenie level hardcore .... Nie wiem czym się ludzie podniecali.
A już 6apb +4aco DMT = szczyt wszystkiego ;)
  • 2897 / 616 / 10
Wpadło mi to w ręce :heart:
Pytanie - jak będę już zmęczony fazą to mogę normalnie wrzucić benzo i delikatnie wylądować, po czym pójść spać?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.