Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 12877 / 2513 / 0
Poważnie? Ja w swoim nie mogłem doszukać się mięty. Może jest bardziej subtelna, niż w TZF. Ciekawa sprawa z tym smakiem. Może epileptycy mają nieświeży oddech? : P
  • 2116 / 634 / 0
Wypraszam sobie. :finger: ;-)

Myślę, że pomaga to "mentalnie" w działaniu leku, smak mięty kojarzy się z działaniem kojącym drgawki/zbijającym aurę padaczkową i jeszcze zanim cokolwiek zacznie działać w neuroprzekaźnikach, to my niczym pieski Pawłowa zaczynamy się uspokajać.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 45 / 2 / 0
Ja nie wiem co to z tym klonem. Od zawsze brałam alprę i to była moja bratnia dusza. Wczoraj na spokojnej posiadówce z kumpelami opędzlowałam 15x2mg klonów i 3 piwa i absolutnie absolutnie nic nie poczułam. Nie mój profil działania?
Nawet po jednym 2mg nie mam pojęcia, czy połknęłam czy nie. Zero zero efektu.
A normalny clonazepamum 2mg TZF żadne pokrętne tablety od kumpla.

No nic, nie ma co truć dupy.
Mam tego jedną paczkę jeszcze pełną i wywalę albo rozdam, bo po ch*j mi to potrzebne.
Biadoli wiecznie to dziewczę i deprawuje,
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
  • 223 / 30 / 0
Pytanie, czy Wy też tak macie, że zażywają mocno miorelaksacyjne bdz, w tym przypadku krzyżyki. To po jakichś kilku km przechodzonych z buta po mieście załatwiając rózne sprawy bolą Was nogi ? Czuje się jakbym przeszedł chuj wic ile, a kondycji złej uważaj ( ... :-D b. złej ) nie mam.
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 1599 / 47 / 0
15 października 2017Wawi112 pisze:
Pytanie, czy Wy też tak macie, że zażywają mocno miorelaksacyjne bdz, w tym przypadku krzyżyki. To po jakichś kilku km przechodzonych z buta po mieście załatwiając rózne sprawy bolą Was nogi ? Czuje się jakbym przeszedł chuj wic ile, a kondycji złej uważaj ( ... :-D b. złej ) nie mam.
Ta opisane przez ciebie sytuacja ma miejsce według mnie kiedy się te benzo odstawi jako objaw odstawienny.
  • 223 / 30 / 0
Pisałem to mając we krwi 6mg.

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 8103 / 915 / 0
@Wawi112
Benzo absolutnie nie nadaja sie na dlugie spacery, duzo chodzenia, pracy fizycznej -absolutnie nie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 266 / 19 / 0
15 października 2017UJebany pisze:
@Wawi112
Benzo absolutnie nie nadaja sie na dlugie spacery, duzo chodzenia, pracy fizycznej -absolutnie nie.
zaprzeczam, pracuję jako spawacz na stażu i benzo nie przeszkadzają, a wręcz pomagają (w spawaniu zwł., ale na stażu bywa że trzeba przenieść 60 kg przez 100 m i też bez bólu kukla)

Czy ktoś tu jeszce zauważył, że klony dorzucane nie działają, tylko zwiększają irytację? Czy to kwestia zajechanych receptorów? Jakiś czas temu zjadłem z lubą 50 x 0.5 klonazolamu i działało elegancko, a na klony się przerzuciliśmy po tym jak alpra przestała robić. Teraz zaś z braku hajsu na klonazolam. Dziś zjadłem 14 mg klonazepamu i czuję się trzeźwy, WTF? Latanie za receptami (powiedzmy że po doktorach gwoli poprawności politycznej) mnie już męczy, jak i to, że potrzebuję tych parchatych tabletek aby nie mieć stanów lękowo-paranoidalnych i funkcjonować normalnie.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 223 / 30 / 0
up@ o to, to. Imho lepiej przyjąc docelową dawkę rano, niżeli dorzucać. Mam tak samo. A co do wcześniej poruszanej kwestii, kiedyś nie miałem tak, że bolały mnie nogi. I to jes taki wiecie, typowy ból od chodzenia, zwłaszcza, że nie lubię chodzić wolno tylko zapieprzam jak Luftwaffe nad Warszawe.

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 34 / 1 / 0
W moim przypadku klonik leży i się kumuluje jego ilość, bo raczej traktuje go jako ostateczność (przed alprą, bromem i lorem) z punktu widzenia mocy. A TZF oczywiście, że ma miętowy smak.
GBenzoS! %-D
Zablokowany
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.