Myślę, że pomaga to "mentalnie" w działaniu leku, smak mięty kojarzy się z działaniem kojącym drgawki/zbijającym aurę padaczkową i jeszcze zanim cokolwiek zacznie działać w neuroprzekaźnikach, to my niczym pieski Pawłowa zaczynamy się uspokajać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Nawet po jednym 2mg nie mam pojęcia, czy połknęłam czy nie. Zero zero efektu.
A normalny clonazepamum 2mg TZF żadne pokrętne tablety od kumpla.
No nic, nie ma co truć dupy.
Mam tego jedną paczkę jeszcze pełną i wywalę albo rozdam, bo po ch*j mi to potrzebne.
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
15 października 2017Wawi112 pisze: Pytanie, czy Wy też tak macie, że zażywają mocno miorelaksacyjne bdz, w tym przypadku krzyżyki. To po jakichś kilku km przechodzonych z buta po mieście załatwiając rózne sprawy bolą Was nogi ? Czuje się jakbym przeszedł chuj wic ile, a kondycji złej uważaj ( ... :-D b. złej ) nie mam.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Benzo absolutnie nie nadaja sie na dlugie spacery, duzo chodzenia, pracy fizycznej -absolutnie nie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
15 października 2017UJebany pisze: @Wawi112
Benzo absolutnie nie nadaja sie na dlugie spacery, duzo chodzenia, pracy fizycznej -absolutnie nie.
Czy ktoś tu jeszce zauważył, że klony dorzucane nie działają, tylko zwiększają irytację? Czy to kwestia zajechanych receptorów? Jakiś czas temu zjadłem z lubą 50 x 0.5 klonazolamu i działało elegancko, a na klony się przerzuciliśmy po tym jak alpra przestała robić. Teraz zaś z braku hajsu na klonazolam. Dziś zjadłem 14 mg klonazepamu i czuję się trzeźwy, WTF? Latanie za receptami (powiedzmy że po doktorach gwoli poprawności politycznej) mnie już męczy, jak i to, że potrzebuję tych parchatych tabletek aby nie mieć stanów lękowo-paranoidalnych i funkcjonować normalnie.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.