"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ciekawe jak bedzie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
do tego jak ktoś jest na ciśnieniu to tu nie zagląda tylko kołuje hajs i biega po aptekach, a jak w końcu nagrzeje dupe to tu zagląda i jest w stanie misiowo pluszowym
01 października 2017guccilui pisze: do tego jak ktoś jest na ciśnieniu to tu nie zagląda tylko kołuje hajs i biega po aptekach, a jak w końcu nagrzeje dupe to tu zagląda i jest w stanie misiowo pluszowym
Nie wiem czy jest taki wątek od mofiny czy oksy i czy w nim bym się odnalazła. Mam wrażenie, że tam to tylko wymiana doświadczeń i pierdolenie, że koda to gimbodrag. Ale mogę się mylić. No i zaczynałam przygodę z opio z tym gimbodragiem, więc jakiś sętymę :) Oraz najczęściej jak się walnie to właśnie kodę, a nie bieganie za ogarnianiem mocniejszego opio. Wychodzę też z założenia, że jakbym wiedziała, gdzie i w jakich godzinach mam kolejny wodopój (poprzedni wysechł) to by znowu się ciąg zaczął, ale tym razem na majce i metadonie, a nie kodeinie i morfinie okazyjnie.
Ja już byłem na 0,5 mg alpry (schodziłem z 3 mg) ale wróciłem na 1,5 mg żeby jakoś funkcjonować bez DHC, jest duża ulga. Benzo pięknie maskuje rozjebanie psychiczne po opio. Do tego ładuję pieprz przed thiocodinem i jest przyjemnie, da się funkcjonować w lekko pluszowym nastroju. wiem że pierdole tylko o tym tutaj ale nie mam gdzie, wiem że chuj was obchodzą moje głody bo kazdy je ma ale no wiecie no
aaa i nie, nie moge sobie pozwolić na zdychanie w śmierdzącym łóżku przez tydzien jak coś
nie wyobrażam sobie jakie katusze przeżywa ktoś na ciągu fentynalowym, kiedy urywa mu się źródło i zostaje z thiocodinem. coś strasznego
lui, gadu. :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.