Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
Threshold
50 - 200 µg
Light
200 - 500 µg
Common
500 - 900 µg
Strong
900 - 1400 µg
Heavy
25I-NBOH may be fatal at heavy doses.

Tak to wygląda na psychonaucie, czekam na opinie userów, bo chętnie bym sie zapoznał z tą substancja a jeszcze NBOMe/ NBOHów nie brałem i nie wiem czy dobre to na pierwszy raz będzie.
  • 427 / 43 / 0
Mój kuzyn porządnego "bad tripa" zaliczył po 25D-NBOMe. A mi się nawet podobała ta substancja.
OH są mocniejsze od Me ? No i jak z legalnością? Podstawione grupą hydroksylową są legal, tak?
  • 610 / 29 / 0
Ten NBOH jest akurat legalny, nie wiem jak sprawa wygląda z innymi
  • 4902 / 855 / 0
Z tego co wiem wszystkie NBOHy są u nas legalne.
  • 377 / 10 / 0
28 września 2017fantastikum pisze:

OH są mocniejsze od Me ? No i jak z legalnością?
dużo słabsze.
  • 131 / 5 / 0
25I-NBOH czy to można porównać do ald52 np?
  • 594 / 34 / 0
Re: 25I-NBOH
Nieprzeczytany post autor: zakriahh »
Chyba tylko tyle, że prócz innych smyra również te receptory co ALD. A tak po za tym to inna grupa substancji, do tego mogąca spowodować śmierć z OD, czego o lizerach nie można powiedzieć. Najlepiej znajdź na psychonautwiki jedno i drugie zrób sobie w głowie analizę porównawczą %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Z opsiów całkiem nieźle wygląda. Porównują do 25I-NBOMe tylko bez bodyloadu.
  • 2897 / 617 / 10
Nieprzeczytany post autor: STR88 »
Jak z działaniem na serce i ciśnienie?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 207 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: platyna »
Lekkie jak zefirek. Zjadłem sobie zapoznawczo 500 micro i przyjemne to to. Serce i ciśnienie nie dały o sobie znać. Lekko podwyższona temperatura, ale nic o czym warto wspominać, ot po prostu cieplej. Też nic takiego nad czym warto się rozpływać. Przy tej ilości OEV to podbite kolory i delikatne oddychanie, nic wielkiego, CEV nie zauważyłem, bo oglądałem filmy. ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.