Zjazd po dropsie, humm eleganckie, wrecz wyborne samopoczucie, totalna wyjebka, tęższa rozkmina, wyjatkowa wrazliwosc na dobra nute. Swietnie wchodza wszystkie jogurciki, gorzka herbatka i mleczna czekoladka w ilościach "niemulących" ;) a do tego troszeczke tryptofanu na szybsza regeneracje sero ;) Ogolnie zjazd po pigule bardzo lubie :D
Po imprezie spie jakies 4 godziny po czym budze sie z mega bólem głowy i jeszcze troche wyjebany :-p
Robie jajecznice biore apap i witaminke i niema zadnego zjazdu tylko zajebisty humor a jak sie jeszcze zajara to już woogóle jestem szczesliwy.
Czasami tak mam ze jestem zdołowany 5-6 dni po wrzucaniu ale to też zależy od okolicznosci
Mayday pisze:
Czasami tak mam ze jestem zdołowany 5-6 dni po wrzucaniu ale to też zależy od okolicznosci
po słabszych tak nie mam, chyba ze jem kilka dni z rzedu, to wtedy zawsze mowie ze jestem wypłukany emocjonalnie
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ahael pisze:i od kółek, ja mam tak ze po dobrych kólkach, faktycznie czuje przygnebienie przez kilka dni,Mayday pisze:
po słabszych tak nie mam, chyba ze jem kilka dni z rzedu, to wtedy zawsze mowie ze jestem wypłukany emocjonalnie
dlatego teraz zawsze sie staram miec cos jak sie konczy bans, a najblizszy juz jutro, maja byc czerowne krzyze, biale serca, biale miski i jakies dolary...
zobazczymy bo to ostatnia pewnie moja zabawa z xtc do sylwka
dziewczyna ... ;]
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Newbe
Dlatego na zejściu najlepiej zapalić, wtedy następuje wyłączenie styranego całonocnym baunsem mózgu i czill
Ahael jak masz dolce jesc to uwazaj na pomaranczowe, fajne sa nudnosci na poczatku.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.