No i jak jest z tą serotoniną, rusza ją dopiero w dawkach rekreacyjnych - pojawia się takie ujebanie jak np. po dużej dawce 3-FA/3-FEA?
Bo szczerze mówiąc średnio mi na tym zależy, szukam czegoś funkcjonalnego.
Funkcjonalne to MPH, 4f, 4MMPH, IPH.
a zadecyduj sam .
Jestem ciekaw jak HDEP-28 wypada w stosunku do HDMP-28? Ktoś próbował obu i może opisać?
150mg Oral wlasnie sprawdzam czy wypierdoli w orbite.
Chowam to do szafki głeboko do testów na inne czasy bo jeszcze fikne od kombinacji z SSRI. To naprawdę jest "potent SNDRI" bo pierwsza godzina to nawet ja czułem sero a potem musiałem wstać z fotela i nagłe poczułem typowe stymulantowe NDRI pierdolniecie jakbym sniffnął
4F-MPH (prawdziwe a nie te gówno co teraz lata). Ale dawka stanowczo za wysoka nawet na oral jak i na fana fenidatów ;)
Troszkę piecze po sniffie ale nie ma tragedii.
Jak na razie git naprawdę szok działanie, zobaczymy co będzie dalej.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.