Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 229 / 37 / 0
Uznaj to za znak i odpuśc sobie opio, serio. Nie ma co na siłę probować się wpierdalać. Brown i wyrabianie receptorów? nie nie nie...
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
A jak jest z kupnem MST od użytkownika tego forum? Traktować tak samo jak z ogłaszamy, czyli wysyłka za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości, czy pierwszy przelać pieniądze?

Jeszcze jedno pytanie: chcąc zwiększyć anonimowość. Firmy kurierskie też oferują wysyłkę za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości? Czy wymagają okazania dowodu osobistego? Chciałbym zrobić tak: podać fałszywe dane i wymyślony adres, a potem umówić się z kurierem, że nie będzie mnie w domu i odebrać gdzieś na mieście.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2017 przez Edziek408, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Kupuj śmiało, tu wszyscy należą do kółeczka uczciwych interesów.
A na serio to niektórych do dzisiaj za długi szukają.
The child is grown
The dream is gone
  • 2372 / 315 / 0
Na mnie heroina i morfina też słabo działa - i to nie kwestia sortów czy podania. Zasadniczo nie odczuwam żadnej euforii a tylko efekty uspokojenia i wyjebania na wszystko. Kiedyś pukałem hel ten sam towar z naszym kolegą z forum i od prawie zapaści dostał a ja tylko splunąłem i stwierdziłem ze OK.
Kiedyś jakiś lepszy sort miałem i po puknięciu momentalnie odpłynąłem - nawet to nie noody były tylko usnąłem ze igłą w łapie a za chuj zero euforii. To samo po majce - już się raz wkurwiłem bo po dłuższej przerwie od mocniejszych opio 50-100mg słabo robiło i jebnąłem chyba całego tabsa 200mg MST iv i myślałem że spuchnę od środka+ cały czerwony ale zero euforii itp
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 570 / 4 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Edziek408 »
31 sierpnia 2017ChrisMoltisanti pisze:
Kupuj śmiało, tu wszyscy należą do kółeczka uczciwych interesów.
A na serio to niektórych do dzisiaj za długi szukają.
Jednak to nie był użytkownik forum. Po pytaniu o nick zerwał wszelką korespondencję. Napisał jedynie "Ogłoszenie nieaktualne", a to przecież nie było ogłoszenie, tylko propozycja tej osoby, to ona odezwała się do do mnie z propozycją sprzedaży. Naciskał/a wyłącznie na odbiór osobisty w Warszawie.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Zamiast towaru bys dostal za darmo wpierdol...
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 570 / 4 / 0
Dokładnie
  • 1443 / 75 / 0
To bardzo miłe, że się o mnie matrwicie, ale nie sądzę, żebym się wkręcił.
Znam się z Ulą trochę czasu, obecnie nie biorę jej, ale jestem ciekaw czegoś co działa na podobnym poziomie, ale może trochę inaczej.
Ogólnie mam dosyć poukładane życie, ale od czasu do czasu chcę sobie zrobić euforyczny wieczór, a w dodatku jakoś tak niekompletnie się czuję mając w CV przeszło 100 substancji i nie wiedząc jak działa Majka, czy Hela.
Obydwie leżały u mnie dłuugo w szufladzie i czekały na swoją kolej, trochę zostało nadal i chciałbym chociaż raz poczuć ich prawdziwe działanie, a nie uwalenie haszem z nutą opio :rolleyes: .
Tak czy siak spróbuję czymś wzmocnić, więc możecie mi merytorycznie pomóc, żeby to było z głową...

Mam moklo, kumpel opiolubny mi polecił, ale bluelight odradza iMAO i to ich bym raczej słuchał :-D . BTW ktoś może wyjaśnić potencjalnie niebezpieczny mechanizm? Przedawkowanie przez skumulowanie substancji i brak metabolizmu? Wystarczy mniejsza dawka...

Jakieś inne pomysły? Oprócz grejpa. Najlepiej nie (za) psychoaktywne, żeby nie zdominowały.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2942 / 245 / 0
Klasyczne opio (kodeina, morfina, oksykodon, heroina, fentanyl, itp) nie stwarzają niebezpiecznych interakcji z iMAO (moklobemid, selegilina). iMAO raczej osłabi jedynie działanie kodeiny, zachować ostrożność (a najlepiej przerwę pomiędzy jednym i drugim) należy w przypadku tramadolu i petydyny z powodu możliwości wystąpienia zespołu serotoninowego.
  • 2116 / 630 / 0
Ciekawostka - morfina może przestać działać bez podkładu z benzo, i to nie tylko u mnie takie anomalie. Może nie tyle przestać działać, co wejście drastycznie się zmienia.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.