Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 7 / / 0
22 sierpnia 2017kushit pisze:
darkside - a ile mieliscie przerwy pomiedzy? bo 1 opis brzmi jak dobra czapa, drugi jak czapa na mocnej tolerce, a trzeci jak wyplukanie

oskarek - ty kup se w koncu tego marquisa bedziesz mial spokojniejsza glowe :D od dawna czytam forum i wiem, ze masz same legitne nl sztuki, nie musisz pocierać redbulli :diabolic:
Twoje pytanie rozumiem dwuznacznie,wiec tak tez odpowiem:
1.Czerwony redbull 2sztuki w odstepie 2godzin
2.Cola 2sztuki tak samo
3.Zielony redbull 2sztuki w odstepie 30min
Brane kolejno w kwietniu,lipcu i sierpniu
  • 7 / / 0
Nazwa: klony
Kolor: różowo-czerwone
Kształt: koło z przedziałką
Logo: właśnie nie pamiętam
Gdzie kupione: dolnoslaskie
Kiedy kupione: lipiec 2013
Sposób przyjęcia: doustnie po 2szt na leb

Chcialam wam opisac najwieksza banie ostatniej dekady jaka przezylam i nie tylko ja na tych cudotworczych piksach.To byly moje urodziny.Zorganizowalam je na walach przy rzeczce i punkt 22 kazdy z nas zarzucil po sztuce zyczac sobie dobrej bani.Zaznacze,ze na urodzinach bylo okolo 20 osob i wszyscy wzieli oprocz jednej pary,ktora jak zobaczyla co sie z nami dzieje potem to sie zmyla.Ognisko,wiecie muzyczka z auta leci,browarki i krzaki sie pala i za pol godz sie zaczyna.Kumpel macha rekoma i mowi,ze zara odleci.Ja siedzac na murku czuje jakby grawitacja zanikala i cos mnie unosi.Moja przyjaciolka podlatuje do mnie i mowi ,,nic nie kopie''.Ja jej na to:poczekaj,wyluzuj.Podeszla kolo auta,z ktorego leciala muzyka i wtem doslownie zjechala na dol i przez chyba z godzine nie szlo jej podniesc.Krzyczala tylko:ale zajebiscie!Ja sobie nad nia stalam i tanczylam a reszta tez miala swoja banie.Jedna tylko kolezanke zgniotlo i siedziala na murku cala faze i nie chciala sie bawic.Pelna kontrola:wiesz z kim jestes i co robisz.Kazdy siebie pilnowal.Ciepelko z ogniska tylko podkrecalo klimat.Wybila polnoc.Wrzucilismy kolejna pikse.Tu juz pozwalalo wszystkich z nog.Jedna para mowi,ze ida sie bzykac.Zaniepokojona ich dluga nieobecnoscia poszlam ich szukac.I znalazlam.Lezeli(ubrani) w trawie i jakies odglosy wydawali wiecie jak to na piksach.Mysle git to wrocilam do ogniska.Padlo haslo,ze lecimy na walek.Z 10osob turlalo sie z walow,wstawalismy,bieglismy do gory i znow turlanko.Kumpel krzyczy z dolu,ze moj facet(teraz byly)zaginal.No to lecimy go szukac w tym polu.Ja dzwonie gdzie ty jestes a on na to:leze,zaraz bede,ale to zaraz to trwalo chyba z godzine,a my go ciagle szukalismy.Przyszedl i stwierdzil,ze idzie do domu.Z reszta jak zwykle.Zaczelo switac,lezymy przy ognisku,szczekoscisk na maxa,w tle tylko takie odglosy przyjemnosci.Wstalam i chcialam powiedziec im jak bardzo ich kocham a wydalam z siebie jakies dziwne dzwieki.Chodzic nie moglam ,poruszalam sie na kolanach.Faza puscila przed 7 rano-czyli bomba non stop 9godzin.Przed 8 bylam w domu i bez problemu usnelam.Tydzien pozniej powtorzylismy banie i bylo podobnie:milosc,obowiazkowe buziaczki,lezelismy wokol ogniska i spiewalismy,glaskalismy sie...niesamowite przezycie i pozniej juz tych klonow nie zobaczylismy wiecej
  • 4 / / 0
Czy w mazowieckim miał ktoś do czynienia z krążkami hello kitty/Red bill/listek marihuany ? Mam podejrzenie że mogą być z tego samego zrodla co niebieskie granaty które podobno strasznie się mały bebechy ludziom :/ a wyglądają atrakcyjnie wiec jestem ciekaw

scalono - surv

Jeszcze nie napisałem jakie to są kolory
Hello kity - niebieskie
Red bull - pomarańczowe "łososiowe" jak rolexy z wawy
Listek marijuany - zielone
  • 22 / 2 / 0
19 sierpnia 2017patrykolos pisze:
bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
W zółtych jest m-ka coś koło 200 mg. Polecam :)
  • 22 / 2 / 0
Siemano . Mam pytanie słyszał ktoś coś o niebieskich może trochę fioletowych hello kitty w kropeczki na czym są ? Niestety zdjęcia nie posiadam ale mam dostęp i nie wiem czy się skusić po detoxie ? Z góry dzięki za odpowiedz piona ! :yay:
  • 4 / / 0
Jadł ktoś :
Pomarańczowy (łososiowy)Red bulle
Niebieskie hello kitty
Zielone listki marihuany
Chodzi o mazowieckie
  • 111 / 2 / 0
24 sierpnia 2017maciekbkb pisze:
Jadł ktoś :
Zielone listki marihuany
Jadłem aczkolwiek było to już jakiś czas temu, 6 miesięcy + więc może to być kompletnie inny rzut listków. Wtedy robiły średnio/dobrze na oko 120-150mg mki.
  • 610 / 29 / 0
Dwie strony wcześniej pisałem o tych redbulach. Są na MDMA i około 200mg w jednej, niebawem napisze o nich coś więcej
  • 50 / 4 / 0
Nazwa: Tesla
Kolor: Fluo róż
Kształt: trójkąt z zaokrąglonymi rogami
Logo: Tesla
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: lipiec
Sposób przyjęcia: doustnie wpierw pół później pół barcelony (opis poniżej) następnie nad ranem pół
Opis działania: klepie
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: badane marquisem i mandelinem - wyszło MDMA
dobra tabsa

Nazwa: Barcelona
Kolor: Fioletowa
Kształt: http://as01.epimg.net/en/imagenes/2016/ ... normal.jpg
Logo: FCB
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: lipiec
Sposób przyjęcia: pół na imprezie między jedną połówką tesli a drugą / na innej imprezie spożyte pół
Opis działania: mocne - tyle w temacie
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: badane marquisem i mandelinem - wyszło MDMA
dobry drops, polecam zacząć od połówki, po całej można nie ogarnąć.
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 1 / / 0
Hej

Czy ktos testowal pomarańczowe mistusbishi, trójkątne dość dobrze wybite - znajomy jadł po jednej twierdzi ze bylo spoko tylko martwi mnie opis z pillreports ( aktualny z lipca ) ze maja MDMA / + jakieś piperazyny. Próbując językiem oprócz gorzkiego typowego smaku jest ten taki specyficzny gryzący w język smak pipe znany sprzed paru lat kiedy nie było MDMA tylko te gówna na piperazynach , na pillreports było ze po jednej spoko ale już po dwóch jest schiza, zwidy i rzyganie co by idealnie pasowało do tego. Może ktoś jadł więcej niż jedna i ma jakieś opinie w temacie e tych kolek ( trójkątów ;)

dzieki i pozdro

Kingnothing
Zablokowany
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.