ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
od 4 dni testuje efylon w malych dawkach i musze powiedzieć że jest to dla mnie bardzo dobry stim funkcjonalny, daje chęci do robienia rzeczy, poprawia humor i koncentracje poprawia a mam ADHD.
tylko ze mocno odwadnia nawet w małych dawkach ale zapijam cocktailem witaminowym zbyszko i jest fajnie.
also czy wam też zbija apetyt w ten sposób że nie czujecie głodu ale jecie bez problemu a wszystko smakuje zajebiście?
problemów ze snem też nie mam ale to może dla tego że biore maks 100mg dziennie w podzielonych dawkach
chęć na dorzutke do opanowania a jak już nie moglem wytrzymac to odrobinke pod język brałem, mało gorzkie w smaku coś jak pogryziona tabletka thio
kardiofazy ani nic też nie było a mam nadcisnienie i mocno reaguje na noradrenaline.
  • 18 / 2 / 0
Pierwsze dwie dawki były świetne, lekka euforia, niewymuszona stymulacja, chęć do rozmowy, kreatywność, ogólna lekkość, ale w moim przypadku dalsze dorzutki skutkowało zmianą profilu działania na pustą stymulacje, odmóżdżenie i kilkunastogodzinną bezsenność.
Nie warto próbować, zbyt podstępna substancja.
  • 5180 / 912 / 0
Od tamtego razu nie badalem ale cos dopisze

W taka pogode to jest istna katorga na testy. Uczucie jakby mozg mial wyparowac i ten slodkawy zapach potu chuj az po nocach mi sie sni jak senny koszmar. Wole znacznie bardziej hexen gdyz umiem go okielznac. Zupelnie inna tez jakosc schiz, hexen daje takie ala apfetaminowe schizy typu omamy sluchowe, wzrokowe ( kto ma doswiadczenie e stimami, to po prostu olewa takie omamy bo wie ze to wytwor jazni) ale stawia w stan gotowosci jak samca alfa i czuje sie spoleczny (SPOKOJ DUCHA). Pierwsze dawki to clearhead..Efylon male dawki spoko, ale jak sie przesadzi to schizuje ze czujemy po prostu niepokoj, jakies zlo, wlacza sie fobia spoleczna, widzisz grupke smiejacych sie ludzi masz uczucie ze z Ciebie sie smieja. Oczywiscie osobnicze kwestie, ale mysle ze warto sie podzielic.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 111 / 2 / 0
Wrzuciłem 3 x sniff w odstępach 45 minut po ok 15mg. Ostatnia jak weszła to pierwszy raz od kiedy się bawię poważnie pomyślałem o SOR. Nie wiem czy mam jakąś nadwrażliwość w nosie na to cholerstwo czy o co chodzi (znajomy wrzucił 20-20-30 i musiał mnie ogarniać), nawet 2 wrzucone na raz zółte gwiazdki (swojego czasu chodziły takie dopy chyba na MXE, w uj mocne) mnie tak nie zmiotły. Wiem, że tylko oral ale co mi będą gadać jak sam nie sprawdze, no i sprawdziłem. Zalecam umiar bo dorzucimy jak czujemy się zajebiście i chwile później walczymy z fazą.

Z kolei oral 30mg bez krzywych jazd i dobrze idzie ;) Wracam do trójki dla mnie to zbyt nieobliczalne jest.
  • 454 / 39 / 0
Usnę jak wrzuciłem to o 14 i o 17 w normalnych dawkach?
  • 594 / 35 / 0
ja nie mialem problemu ale jedno albo dwa piwka pomoga w razie czego :)
  • 454 / 39 / 0
Boże jaka to jest trucizna, od ostatniej aplikacji dobre 7h, a ja nadal się odwadniam, mimo że się nawadniam mocno, a 2mg clonazolamu raczej pozwolą zasnąć, ale normalnie już dawno powinno mi urwać film, a to tylko złagodziło dzialanie efylonu
  • 594 / 34 / 0
@up to się pochwal co to znaczy 'normalna dawka'.
Nie miałem problemu z zaśnięciem po 5-6 godzinach i to po miksie z 3cmc freedy - łącznie jakieś 80 mg prochu.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 39 / 0
Nie wiem dokładnie, ale rozłupałem 0.5g na małe kamyczki i zjadłem dwa razy po 3takie malutkie. Mysle ze wiecej niz 50mg lacznie tego nie bylo liczac obie aplikacje.
6mg eti 3 c-zolamu, nie da sie po tym usnac jezu spać
Działania nie czuje już dawno żadnego, no ale jakby sen mnie opuścił całkowicie
  • 5180 / 912 / 0
Mialem tak jak Ty . Nieudolna proba snu, a zeby funkcjonowac nastepnego dnia, zaaplikowalem z rana oral 40 mg . Tak zaczela sie moja najdluzsza nieplanowana jazda na stymulancie. Nie spalem 4 dni.

Cholerstwo długo trzyma...

Nie probujcie tego badziewiastego zwiazku. Nieobliczalny. Jeden user dobił się tym związkiem i zaliczył zgon- uhuru. Są w tym wątku nawet jego posty. Benzo nie daje gwarancji zaśnięcia= takie to mocne !

Sort brązowy okazał się delikatniejszy ( pewnie zanieczyszczony) i na nim dałem rade usnać codziennie bez benzo. Ten kremowy kryształ to jednak szatan
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.