Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 419 / 45 / 0
czy ktoś jeszcze doświadczył rozjeżdżania się źrenic po Tramalu? taka desynchronizacja. może jakieś krople mogą na to pomoc? chociaż wątpię.

wkurwiające jest to bo nie można czytać ani oglądać nic za bardzo. mówię o stanach przed - nodowych
  • 27 / / 0
Mi tez kiedys jezdzilo.Wraz z latami przechodzilo lub przestalam zwracac na to uwage.Okulista przepisal mi szkla na koncentracje i kiedy je nosilam bylo znacznie lepiej. Nie mialam problemow z malowaniem
  • 519 / 47 / 0
Standard. Nic z tym nie zrobisz. Po jakimś czasie samo mija.
  • 1345 / 147 / 8
jak tramadol się ładuje faktycznie występuje problem z widzeniem. tak jakby oczy uciekały na boki i nie można się skupić na obrazie przed sobą. kojarzy mi się to z stymulantami. taka cecha synth opio
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 419 / 45 / 0
problem w tym, że nie da się czytać, ale to tylko podczas działania tramadolu.
  • 519 / 47 / 0
Ja nie mam problemu. Jak za dużo wpierdole, to przez chwilę się pomęczę ze wzrokiem i jest ok
  • 80 / 11 / 0
Z tym akurat nie mam problemu jak przedmówca trochę się rozjeżdża i przestaje. Mam krople
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.