Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
1p-LSD mocno wyczula zmysly, na nast dzien jeszcze ten efekt jest obecny, mocno podbija empatie, wrazliwosc na muzyke, Ja sluchajac muzy z czasow hippisow mialem wszystkei efekty "kwasowe" . Zaraz z eth-ladem moj faworyt. ALD jest zupelnie inne , AL-LAD takze. Ciekawa sprawza z tymi lizerami. Na pewno dzilaja na psyche bo nie znajdziesz identycznego raportu z badan.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
07 lipca 2017ledzeppelin2 pisze: pomylilem watki
No I czy są wkońcu te kolorki I wzorki po 1p? Akurat nawet mam jeden listek
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
sam ma znajomego ktorego 300ug al-lada ledwo robi a drugi po 1\2 papsa latał :D
Just like that, one, two, three, four...
Pamięta ktoś Hoffman's Dream? Ktoś zaczął sprzedawać nowy, tajemniczy lizegamid. Fani LSD byli zachwyceni, niektórzy nawet mówili, że HD jest lepsze niż kwas. Okazało się, że tym Marzeniem Hoffmana było 25C-NBOMe.
A LSD, ALD i 1P są do siebie bliźniaczo podobne, różnią się detalami, a ludzie odnajdują między nimi nie wiadomo jak wielkie różnice. I w sumie nie dziwię się, wystarczy sam fakt, że mają inne nazwy.
Gdybym miał do wyboru jedną z tych trzech substancji zawsze i wszędzie wybrałbym LSD. Sam fakt przyjęcia legendarnej substancji wiele zmienia i moje tripy po LSD były bardziej spektakularne niż po 1P i ALD. Do tego dochodzi idealnie wyważony poziom stymulacji (1P stymuluje bardziej, a ALD za mało jak na mój gust). Wierzę też, że substancja znana od lat ma większy potencjał ze względu na to, że dużo ludzi przez dłuższy okres czasu tworzyło jej sferę doświadczeń, dzięki czemu posiada ona większy... Bagaż energetyczny. Ale to tylko takie moje widzimisię.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.