Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
09 sierpnia 2017loniu pisze: siema, ile można trzymać blotter w samarze? czy z czasem słabnie jego działanie?
Najlepiej tak jak już wielokrotnie pisałem. Blotter w saszetce, saszetka w saszetce, saszetka w pojemniku próżniowym/po lekach/słoiku do zamrażarki. Tam i kilka lat przeżyje. Byle nie dostała się wilgoć. Dlatego przy wyjmowaniu z zamrażarki trzeba trochę poczekać aż ociepli się pojemnik saszetka.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
w ogóle możliwe że kartony wytrzymują i dłużej, ale nikt w historii forum tyle nie wytrzymał
w życiu nie słyszałem żeby komuś "kartony zwietrzały"
raz w życiu jadłem kartony które nie działały, ale C-30 Nbome okazało się nieaktywne nawet w proszku...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Nie wiem jak U akurat bo nigdym nie jadł, ale miks LSD z heleną to coś pięknego. Promienie słońca materializujące się i spływające niczym płynne złoto itd itp, o wiele lepsze to niż wrzucenie benzo które niweluje każde działanie sajko, opio tylko negatywne wjazdy mentalne. Powtarzam jeszcze raz mowie o starych opio, z U uważaj.
Z U się znamy, ale smycz trzymać trzeba. Łatwo wpaść w jej ster
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.