Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
Chyba kiedyś ktoś pisał o takim przypadku. Ale, jeśli dobrze pamiętam, ten człowiek przedawkował bardzo mocno i później już MPH nie chciało działać, jak wcześniej.

Odnośnie do twojego problemu, wydaje mi się, że właśnie dyso jakoś dziwnie wpływa na działanie 4-F-MPH. Kiedyś chciałem sobie zrobić kurację tolerki i pojadłem przez kilka dni DXM. Efekt początkowo był zupełnie odwrotny, bo tak jak ty, przestałem czuć, żeby MPH w ogóle działał. Po kilku dniach wszystko wróciło do normy.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 7 / 0
Dorian wziąłeś pod uwagę działanie DXM na receptory nikotynowe, Hash_Oil chyba o tym pisał w w dziale farmakologii. Z czasem się wyrabia na nie tolerancja i pomimo antagonizmu NMDA które powinno zmniejszać tolerancję to zanim wyrobi Ci się tolerka na działanie na nikotynowe rec. to nie będziesz czuł innych substancji raczej... Tak rzem słyszo, jak coś źle mówie to poprawcie:P
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 274 / 12 / 0
mozna gdzie skupic jakis x-MPH w preparacie złożonym ( tak jak np. Modafinil )
  • 116 / 4 / 0
ktory batch na rcs wybrac?
  • 1077 / 125 / 3
U mnie widać tylko 1 batch tam.
  • 401 / 21 / 0
Co to za syf sie pojawil u kilku vendorow 4F-MPH Batch #1 Batch#2

To to jest 100% fluorofenidat czy jakas poreakcyjna spierdolina zgrzanego chemika?
  • 274 / 12 / 0
07 sierpnia 2017essen pisze:
Co to za syf sie pojawil u kilku vendorow 4F-MPH Batch #1 Batch#2

To to jest 100% fluorofenidat czy jakas poreakcyjna spierdolina zgrzanego chemika?
teraz nie możemy być niczego pewni dopóki ktoś do sinu nie prześle.
Może to być 4fmph z prekursorami lub 4f-php
  • 640 / 118 / 0
Dla waszego dobra napiszę jeszcze raz. Kosmiczny sort jebie spermą w przechodzonej skarpecie. Wchodzi szybko jak cyjanek i podobnie działa. Po kilku wrzutach czuć strucie w całym ciele.

Ten B#2 jest lepszy, ale nadal nie polecam, jeśli nie ma ciśnienia. Dużo słabszy od prawilnego sortu, pali dziury w nosie, ale działa. Jednak i tutaj czuć po krótkim czasie, że oprócz domniemanego fenidatu jadło się również odpady z elektrowni albo olej napędowy.

Podobno niebawem będzie coś nowego w tym samym miejscu. Tymczasem warto zainteresować się sortem, który ma jeszcze jeden sklep. Popatrzcie w sprzedawcach z plusem. Działa bardzo dobrze i nie wiem, dlaczego mało o nim słychać.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
[mention]DorianGray[/mention] Sprecyzuj o jaki sort Tobie konkretnie chodzi. Każdy b#2 to na 99% 4F-PHP. A co do sortów bez numerków to i od gwiezdnego łowcy i od bpiecznika (oba są już niedostępne) mimo totalnych różnic w wyglądzie i zapachu - żaden nie jebał spermą tylko produktami aptecznymi.

Dla potomność dodam, że te pierwotne 4F-MPH z przed połowy tego roku kosztowały +50zł, a nie tyle co 4F-PHP.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Ja dziś odebrałem b. 2 od bezpieczeństwa i będę testował. Miałem samo IPH wziąść dla zrobienia przerwy z 4 f MPH ale za 40 zł to było szkoda nie wziąść jak przesyłka 12. Dokończę 1kę którą mam około 100 mg wypróbuje na 1-2 razy b2 opiszę tu co myślę i jadę na IPH.

Pzdr.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.