Do wszystkich walących gruchę - znajdźcie sobie partnerkę i zobaczcie co to jest seks ;) W sumie to do odczucia różnicy między łapą a kobietą nie jest meth potrzebne ;) Ale nawet - czytałem o jakiś kolesiach w USA co się na śmierć "zatrzepali" po metaamfetaminie...... W sumie znając na sobie potęgę meth w sferze erotycznej, to jestem w stanie uwierzyć w takie historie... A tak w ogóle, zachęcam młodzież do normalnego, naturalnego seksu, bez żadnych wspomagaczy, szczególnie typu meth, bo naprawdę łatwo się wjebać i potem normalny stosunek może przestać być interesujący... To naprawdę jest "zło" :old:
Dodano akapity dla czytelności - 909
02 sierpnia 2017AlienForms pisze:
Ale nawet - czytałem o jakiś kolesiach w USA co się na śmierć "zatrzepali" po metaamfetaminie...... W sumie znając na sobie potęgę meth w sferze erotycznej, to jestem w stanie uwierzyć w takie historie...
a co do "zezwierzecenia", ketony tez doskonale wypadają w tej kwestii.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.