Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 300 / 7 / 0
Drugi raz w życiu przygrzałem fenta. 250ug. Ale mnie pierdolnęło. Było mocno. Nie wiem jak to musi być przy dawkach miligramowych jak niektórzy z Was biorą. Szkoda tylko, że tak krótko działa :(
  • 119 / 27 / 0
a jak długo (krótko) Cię trzymało? Mnie, co prawda ujaraną jak mops, trzyma z 1,5-2h tak ze 2-3h do nastepnego szota spokojnie wytrzymuje. ganja to dar od Boga. Idealna podkładka pod niemal wszystkie dragi, u mnie z opio stanowią nieodłączną parę. Tylko wtedy to już z jakimś stimem żeby się oko za mocno nie przymykało %-D
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 3 / 0
Mam ważne pytanie. Niektórzy piszą, że fent z plastrów utrzymuje się w r-r 6h, a fentanyl hcl w glikolu ile trzyma? A drugie pytanie to ile się wchłania na połyk? Wiem, że to nieekonomiczne, ale póki nie mam kosmicznej tolerancji to nie chce mi się tego trzymać 30min pod językiem, jeśli spod języka się wchłania ok 30% a na połyk niedużo mniej
  • 229 / 37 / 0
22 lipca 2017sandradobrze pisze:
ganja to dar od Boga. Idealna podkładka pod niemal wszystkie dragi, u mnie z opio stanowią nieodłączną parę.
Moja krew ha :heart: Czy może raczej ja Twoja krew? :-D
Zawsze i wszędzie do każdego dragu ganja mixowana będzie :-D Czy to fencik, majka czy moze jakis stim to tradycyjnie warto się uwędzić przed porobieniem :D
Apropo fencika to u mnie zawsze działał 30min i mimo tej kurewsko szybko skaczącej w góre tolerki z kazdym kolejnym razem to zawsze przestrzegałem swojej złotej zasady że nie wykraczam poza 1mg, 1mg to moje maximum i o dziwo nie przekroczyłem tej założonej sobie granicy górnej. Aż sobie narobilen ochoty na plasterek... :-|
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 314 / 0
@sandradobrze a jak Twoje ręce i te ślady po wkuciach ? Pogoiły się trochę ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 103 / / 0
23 lipca 2017DrSkacz pisze:
ganja to dar od Boga. Idealna podkładka pod niemal wszystkie dragi, u mnie z opio stanowią nieodłączną parę.
Zawsze i wszędzie do każdego dragu ganja mixowana będzie :-D Czy to fencik, majka czy moze jakis stim to tradycyjnie warto się uwędzić przed porobieniem :D
Apropo fencika to u mnie zawsze działał 30min i mimo tej kurewsko szybko skaczącej w góre tolerki z kazdym kolejnym razem to zawsze przestrzegałem swojej złotej zasady że nie wykraczam poza 1mg, 1mg to moje maximum i o dziwo nie przekroczyłem tej założonej sobie granicy górnej. Aż sobie narobilen ochoty na plasterek... :-|

Mam pytanie-to 1 mg to dawka pod język,czy iv?
"Do bramy bo pada deszcz, zaćpiesz przejdzie dreszcz i znów przed życiem pęknie strach, Twój strach, który Cię zmusza, aby ćpać"
  • 119 / 27 / 0
30 lipca 2017AlienForms pisze:
Tak, dzięki, wszystko już się wygoiło, ale strasznie długo to trwało - 4 mies, a na stopie jest jeszcze strup który co chwilę schodzi do rany. Opalone nie wygląda źle, mój look zyskał na oryginalności %-D Wrzucalam zdj w temacie u niedawno. Widziałeś?

30 lipca 2017aras84 pisze:
23 lipca 2017DrSkacz pisze:

Mam pytanie-to 1 mg to dawka pod język,czy iv?
Oczywiście że iv. ;) %-D
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 314 / 0
30 lipca 2017sandradobrze pisze:
30 lipca 2017AlienForms pisze:
Tak, dzięki, wszystko już się wygoiło, ale strasznie długo to trwało - 4 mies, a na stopie jest jeszcze strup który co chwilę schodzi do rany. Opalone nie wygląda źle, mój look zyskał na oryginalności %-D Wrzucalam zdj w temacie u niedawno. Widziałeś?
Nie wiem - daj linka. Chyba tylko jedno widziałem i to w TapaTalk bo w lapku tego zdjęcia z jakiś powodów nie widzę - takie z trzema ranami na przegubie prawej ręki ? Ale tamto to chyba starsze.. jeszcze takie zaognione było. To niestety długo się goi, ale później będzie bardziej wyglądać jak znamię czy rany po czymś innym niż po iniekcjach, bo przy takich akcjach robią się spore dziurki w łapach i raczej nikt w temacie nie pomyśli, że to od nakurwiania po kablach ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 94 / 3 / 0
Zablokujcie ten temat, bo i tak nic sensownego tutaj nie ma. Ktoś zadaje pytanie nt substancji, a tu sam off top. W wątku o fencie kurwa lizanie dupy czy cpunce się ręce zagoiły. I tak Ci nie da, bo wyglądasz 100x gorzej od niej. Miksował ktoś z a-pihp, bądź inna alfa?
  • 72 / 3 / 0
fentanyl donosowo. 100 na test i 30 minut później 700 mikrogramów. Dosyć przyjemne, lekko rozmyty wzrok przez źrenice(czy każde opio tak działa z innego powodu?), przyjemne uspokojenie i poprawiony humor, momentami lekkie przysypianie. Lekkie rozkojarzenie, momentami nie mogę dokończyć słów, gdyż po prostu zapominam co pisałem . Jak na prezent, to całkiem miła opcja. ;) Polecam. heeh
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.