Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Raczej tak. ;)
  • 42 / 1 / 0
Re: Belgia
Nieprzeczytany post autor: mtp »
Jak z legalnością 3-MMC w Belgii, ktoś się orientuje ?
  • 2 / / 0
Widzę że be dawno nie aktywne a sporo rodaków w be. Może ktoś z okolic przy granicznych z Francja jest aktywny i pomocny :) :-p
  • 3363 / 355 / 0
Walonia?! Co cie tam wygnalo? :P
  • 2 / / 0
Praca Praca... Teraz te wakacje i nikt nie ma. Pomoc :( :-|
  • 1 / / 0
Halo Halooo, ktoś może w Brukseli ?
  • 2 / / 0
Siema, jestem w De Haan nad morzem i naszła mnie ochota na jakiś koks lub fetę. Koszty za paliwo oczywiście zwracam
  • 6 / / 0
Siema, od roku jakiegoś czasu jestem w Belgi ale nie udało mi się nawiązać żadnych kontaktów na co dzień posługuje się angielskim więc słabo u mnie na forach z rozumieniem po nl. Czy ktoś się orientuje w jakiś sklepach z RC w Belgi?
  • 6 / / 0
Jakby ktoś szukał info na przyszłość to opio nie znajdziecie bez recepty tak samo jak we Francji i Holandii. RC sa nielegalne w Belgii. Lepiej obsługuję się juz holenderskim ale na drugsforum pustka co do opio i nic ciekawego sie nie dzieje.
  • 1 / / 0
Witam. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co jest legalnego w Be? Wypisać mi w słupku czy coś? Serio myślałem że jak coś nie jest zakazanego to jest legalne więc takie info łatwo będzie można znaleźć ale masakra. Nie licząc 3 g marihuany/ jednej rośliny.
Albo co na nielegalu można dostać łatwo od dealerów? W jakich cenach?
Trzecia kwestia: czy jest LSD dostępne? Pytam o Brukselę.
Aha jak sprawa z aptekami? DXM?
Jest to jakaś osoba, która mieszka to długo i może się wypowiedzieć?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.