Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
@up
pisalem wyzej ze mozna kupic tramal w niektorych aptekach, mozesz podbic do kogos jak pali ziolo/hasz i podpytac czy nie ma na sprzedaz( ale tu musisz znac troche hiszpanski)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 235 / 28 / 0
Leki mnie nie interesują ;) bardziej interesowałoby mnie palonko w dobrej cenie, 3mmc, ketamina.
  • 8103 / 909 / 0
Jak w hiszpanii z opio ? Oprocz Tramalu, jest cos jeszcze ? morfina ? koda ?
W wieku lat piętnastu
  • 20 / / 0
Dobra a teraz niech ktoś mi powie gdzie najlepiej AKTUALNIE jechać aby mieć fajne zioło i pewność ,że je znajde (jakieś miejscówki też by się przydaly) Czy sprzedają dopalacze czarnuchy na ulicy zamiast ziola?
  • 365 / 2 / 0
Jakbyś był w Kastyli to napisz do mnie to ci pomogę :D
  • 270 / 13 / 0
okolice Malagi? ;-)
  • 365 / 2 / 0
Jakieś 700km ode mnie. Inna sprawa, że mam dużo znajomków po całej hiszpani, ale to musiałbyś język znać, bo to lokalsi są.
  • 8103 / 909 / 0
@up skad jestes ? ja z andaluzji (prowincja cadiz).Moze bysmy sie ustawili na jakies cpanko ?
W wieku lat piętnastu
  • 365 / 2 / 0
napisz do mnie na farlopatronco@interia.pl ;)
  • 8103 / 909 / 0
pisz na gg 760495
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.