Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Jak jestem na speedzie,włącza mi się zwolnione tępo,brak poczucia czasu i pełna koncentracja na wykonywaniu danej czynności
(jak coś zacznę robić,ciężko mi przestać)
Przez to wszędzie się spóźniam :-/ .Macie na to jakiś sposób? jak to kontrolować?
  • 492 / 15 / 0
Nie bierz.
  • 2874 / 298 / 0
kwasiarz za wiele wymaga
ja bym zaczął ustawiać sobie po prostu budziki na komórce/zegarku i elo
przy okazji możesz sobie ustawić budzik przypominający o przyjebaniu węgorza
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 308 / 17 / 0
Też tak mam. W gazie po prostu częściej rozpraszam się jakimiś gównoczynnościami. Tu coś poukładać, tu przetrzeć i czasem aż nie mogę uwierzyć, że podsumowując czasowo jestem aż tyle w plecy.
  • 104 / 14 / 0
Ja mam wlasnie na odwrot. Moge sie zlapac stu rzeczy na raz, zadnej nie kończąc.

Ostatnio zacząłem wiec to kontrolowac, bo taki dżez czasem robilem ze chwilami ciezko bylo.
  • 177 / 45 / 0
Jak to czytam to chyba jestem ewenementem bo ile bym scierwa nie zjadł to zawsze milion rzeczy na raz każda kończę i zawsze jestem przed czasem jak mam gdzieś terminy jakieś
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.