Mam problem z powodu ze box byl nie szczelny przez co swiatlo uciekalo oraz zapach sie kumulowal w calym domu musialem usunac pomidora na out ( wiecie mama itp :P )
Poszukuje najlepszego sposobu na uszczelnienie boxa. Tak zeby nie bylo widac swiatla z boxa noca...
Jaki material najlepszy do tego ?
Co do zapachu zastosuje filtr z kolankiem na gorny wiatrak 12mm + 2x jonizator zeby tylko w pokoju czuc bylo i zeby fajnie sie zasypialo...
Jesli macie sprawdzone patenty podzielcie sie ze mna
Dziekuje z gory
Ja uszczelniałem kitem do okien, ale nie jest on aż tak zajebisty bo gdy wyschnie jest twardy i pęka.
http://sklep.darmax.com.pl/images/13_14.jpg
uszczelka jest samoprzylepna wiec eleganco mozna uszczelnic drzwiczki a sylikinem cała reszte :) przynajmniej u mnie działało w 10000000% bylo 0 przeswitu :]
Rodzi mi sie jeszcze jeden problem co zastosowac na boczne wiatraczki ?
Pozdrawiam.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.