Mam problem z powodu ze box byl nie szczelny przez co swiatlo uciekalo oraz zapach sie kumulowal w calym domu musialem usunac pomidora na out ( wiecie mama itp :P )
Poszukuje najlepszego sposobu na uszczelnienie boxa. Tak zeby nie bylo widac swiatla z boxa noca...
Jaki material najlepszy do tego ?
Co do zapachu zastosuje filtr z kolankiem na gorny wiatrak 12mm + 2x jonizator zeby tylko w pokoju czuc bylo i zeby fajnie sie zasypialo...
Jesli macie sprawdzone patenty podzielcie sie ze mna
Dziekuje z gory
Ja uszczelniałem kitem do okien, ale nie jest on aż tak zajebisty bo gdy wyschnie jest twardy i pęka.
http://sklep.darmax.com.pl/images/13_14.jpg
uszczelka jest samoprzylepna wiec eleganco mozna uszczelnic drzwiczki a sylikinem cała reszte :) przynajmniej u mnie działało w 10000000% bylo 0 przeswitu :]
Rodzi mi sie jeszcze jeden problem co zastosowac na boczne wiatraczki ?
Pozdrawiam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.