Haha, dobre :-D
Bo czytając wątek ktoś może pomyśleć, że na tym gownie da się normalnie żyć. Znam właściciela sieci piekarni walącego morfine, ale wszystko do czasu. Gdybym nie była teraz w szpitalu na detoksie nawet bym nie miała czasu napisać tego posta bo w ciagu tylko kasa-towar-skret-kasa-towar-skret-kasa....
Mówię o heroinie iv, na paczce kody może jest łatwiej.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
i nie masz na thio?
kredyty czy co?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Lewoskrzydłowy.
Dodatkowo wierna, dorywcza pomoc kucharza w restauracji dla nowobogackich.
Ale to drugie to pewnie tylko dlatego, że ogarnęłam prawie 2 lata temu życie na tyle, by nie ćpać (przynajmniej przez jakiś czas) i odcinając się od dawnych znajomych prawie całkowicie, zyskałam mnóstwo wolnego czasu, a że jestem ultrabiedakiem to kasa zawsze się przyda.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.