Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3244 / 553 / 0
Cholera, dobra... dałem dzisiaj ostatnią szanse tej alprze. Wspaniała używka, podtrzymuję to co pisałem, ale tolerka wzrastając do 10mg praktycznie zniwelowała jej działanie rekreacyjne, tylko zmula :'(
W 2 tyg poszło 70 mg, czas na definitywny CT i zobaczymy jak pójdzie. Mam jeszcze w razie ratunku schowane 5 jedyneczek, ale naćpać się tym niestety nie naćpam, więc dla bezpieczeństwa pozostawię na godzinę Wu. Mam nadzieję, że nie będzie trzeba bo tak to kiedyś się przydadzą, albo zeżre jak tolerka spadnie. Póki co z przykrością stwierdzam, że ta magia utrzymuję się tylko na początku i nic dziwnego benzojadacze, że was ona specjalnie nie rusza ;]
Może nie potrzebnie tą tolerancje zwiększałem, ale docelowo doszedłbym do tego samego miejsca %-D

Ciekawi mnie czy po odstawce wróci głód marihuaninowy i nałogowo podbite libido. Jakiś tam progres w abstynencji w ten czas popełniłem, może będzie łatwiej - jedno jest pewne, czeka mnie odstawienie Alpejskiej cold turkey, jak nie dostane padaki i nie przypierdole głową o ściane to na pewno powiem jak poszło.:retarded:

Pozdro z fartem.
Spoiler:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 240 / 12 / 0
Tak, tez miewam chwilowe czkawki po alprze, dziwne to.
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Po alprze nie mam raczej. Dzisiaj poszło 2mg do piwka i czkawki jak nie było tak nie ma :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Tak swoją drogą, przy odstawieniu alpry - efekty helikoptera w głowie to efekt utrzymywania się wydalającej się substancji we krwi czy po prostu zależność, która musi się odrwrócić? Jak się często bierze to po jakimś czasie się nazbiera w organizmie w sumie ;p

• 2 / / 0
Myślicie ze afobam będzie dobry na napięte mięśnie?
Baklofeny mydokalmy gówno dają więc może w alprze szukać szczęścia?
  • 15 / / 0
Myslalem, że rekreakcja po tym leku nie istnieje, gdyż po prostu nie umiałem z niej korzystać.
Dziś zgubiłem ostatnie nabicie gandy& wkurw ogromny.
1mg afobamu nie tylko ukoil nerwy, ale w połączeniu z piwkami dał mi lepsza fazę od palenia :-) Uczucie wyluzowania podchodzące pod euforię, wbijam w tego bebsa co się poszedł jebac :-)
Uwaga! Użytkownik afobam1mg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Gdzieś czytałem, że alpra długo w organizmie siedzi.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
@up.
No ponad kilkanaście godzin, więc trochę się nakumulowało pewnie, ale jednak to były objawy odstawienne po ciągu, potem doszły paskudniejsze sensacje.

• 607 / 25 / 0
2x @up

Przestańcie ludzi wprowadzać w błąd. Alprazolam ma krótki okres półtrwania od 6 do 12 a w rzeczywistości po 4, 5 godzinach dorzucasz. Takie poprawiaczki uzależniają.

Wiem to z autopsji i było na forum.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 3244 / 553 / 0
Wiadomo, że to nie ta liga co klonazepam czy inne czołgi, ale działa trochę dłużej niż napisałeś, wg. Wiki i BL bliżej doby niż połowy dnia - ja nie miałem ochoty dorzucać jej tak jak klonów, więc kwestia psychiki, ale imo nie krótko nie długo, tylko nie wiem jak z kumulacją - taki etizolam trzyma do 6h i to jest dla mnie optimum.
U mnie alpra trzymała dłużej niż 12h a brałem na wieczór i na noc dorzutka (łącznie jakoś z 5mg żeby się ukurwić jak klonami) potem latałem cały następny dzień naćpanym nawet o tym nie wiedząc bo podobno krótko trzyma i to równie szybka droga do wjebania co przy długo działających, jedynie objawy odstawienne dają o sobie znać drastyczniej na początku przygody, po tygodniu na klonach nic nie czułem po za lękami, po tygodniu alpry już była delirka i zawroty. Klony szybciej znikały niż alpra nawet nie wiadomo kiedy.

Swoją drogą szatańskie benzo choć bardzo przyjemne, załatwiałem wszystkie sprawy, motywacji do konstruktywnego działania miałem więcej niż po fecie ( :nuts: ) wszystkie udręki spadły z serca do tego nie tłumaniąc za bardzo. Dla mnie i wielu graczy to bezapelacyjny lider na rynku benzo :cheesy:

Relaksacja ciała
7/10 - nie upierdala fest i nawet wieczorem po 5mg byłem krypto :)
Przeciwlękowo 10/10 - lepszy niż klony bo po nich się tego nie czuję
Euforia 9/10 - szukam konkurenta :diabolic:

Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.