zalezy od kierunku, grupy w jakiej sie znajdziesz oraz od planu zajec ;)
moj kumpel ma 1 dzien wolny, tzn czwartek, a w piatek tylko WF z ktorego sa 3 godziny, i wybral sobie zajecia snowboardowe, wiec WF nie ma ;p
haha ja zauważyłam otępienie palę od trzech lat i coraz częściej łapię się na tym, że nie siedzę przez 10 min i patrzę w jeden punkt i nie myślę o niczym ]
he he ja takie coś mam odkąd pamientam, a pale tylko 2 lata i to żadko, a w listopadzie będe miał 20 lat.
Może to dlatego, że kiedyś tacie z wózka w barze wypadłem :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :-O
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
baska_157 pisze: haha ja zauważyłam otępienie palę od trzech lat i coraz częściej łapię się na tym, że nie siedzę przez 10 min i patrzę w jeden punkt i nie myślę o niczym :-D taka zawiecha hahahaha![]()
polo pisze: marichuana poszerza choryząty człowieka,
jak się uczę (i moi znajomi maja tak samo) spizgany to moja wydajność jest znacząco mniejsza, jednak jak się dobrze wciśnie (albo coś jest ciekawego albo uczy się ktoś to co lubi albo po prostu umie zmontowac sobie klina) to o wiele dłużej można siedzieć i koncentracja jest jakby większa i finito możemy pare godzin sobie siedzieć. Ale trzeba miec do tego silna motywacje.
mam kumpla (dobrego) który chodzi ze mną do liceum (dosyć dobrego było kiedyś wysoko w rankingu GW) i ma średnią w szkole zawsze ponad 4.5. Gościu codziennie wieczorem pizga bake, raz na 4 miesiące je tabletki, pare razy pizgał benzydamine i uczy się świetnie. Koleś przychodzi ze szkoły, wpierdala coś, siada do nauki a wieczorem pali zioło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.