Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 306 / 15 / 0
Czy jak na pierwszy raz chce poczuć cos mocniejszego nie tylko lekkie podkrecenie kolorów to ile brać bo pewnie jeden karton 100-125uq to bedzie za mało. To czy dwa kartony 100uq powinny wystarczyc zeby bylo fajnie czy nie?
  • 20 / 1 / 0
Zjedz jeden karton. Ja za pierwszym razem po 100 miałem konkretnego tripa. Nie było to żadne "podkręcenie kolorów" tylko zlewanie się przestrzeni, oddychanie, poświata przedmiotów i fraktale. Mentalnie też było dobrze i czuję się zaspokojony. Dla mnie "podkręcenie kolorów to byłoby 1/4 kartona". Pisałem kilka stron wcześniej. No chyba, że masz tolerkę i/lub doświadczenie. Weź pod uwagę, że osoby, które piszą o 2, 3 czy więcej kartonach mają bardzo duże doświadczenie. Jak Cię słabo zrobi to za tydzień - dwa zjesz więcej, a jak Cię zrobi za mocno to może być nieciekawie.
  • 272 / 25 / 0
2 będzie git, 3 mogło by być za mocno. Chyba że o to chodzi 😉
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 3649 / 998 / 2
Pierwszy raz mialem bodyload na blotterach od galaktycznego. Poza tym 1 blotter 100ug mial na 10000% o wiele wiecej zakropionego ALD-52.

Info dla cierpiacych na bodyloada, imbir na serio pomaga, wczoraj na tyle komfortowo mialem ze takie tabletki z ekstraktem imbiru Automotiv czy jakos tak zazylem (4x) i bezproblemowo bodyload przeszedl.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 1003 / 86 / 0
Aldik z tych lizergamidów, które jedliśmy z dziewczyną najciekawsze. Jak zwykle ja 2x tyle co ona, żeby się wyrównało. Bodyload? Może to niepewne źródło znaczków?
  • 3649 / 998 / 2
raczej pewne, od galaktycznego, chyba wiecej bylo zakropione
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 3197 / 385 / 0
27 maja 2017neurobiolog pisze:
Pierwszy raz mialem bodyload na blotterach od galaktycznego. Poza tym 1 blotter 100ug mial na 10000% o wiele wiecej zakropionego ALD-52.
Małe info apropo sączenia blotterów i to nie tylko ALD ale ogólnie wszystkich. Praktycznie niemożliwe jest uzyskanie idealnie równomiernego nasączenia, jeśli się stosuje takie metody produkcji jakie wiem że stosują vendorzy. +/-20% dawki to wynik jakigo należy oczekiwać jeśli saczący się przyłoży i niczego nie spierdoli. Realistyczne, jeśli się nie przyłoży, wystarczy np że tacka do suszenia nie będzie wypoziomowana i rozpuszczalnik nie wyschnie równomiernie, to blottery z jednej strony arkusza moga mieć nawet 2 albo więcej razy większą dawkę niż te z przeciwnej. Zatem informację, że blotter teoretycznie ma 100ug, należy czytać - raczej ma 80-120ug, ale jak źle trafisz to równie dobrze może mieć 40 albo 200.

P.S.
Blotterów przy masowej produkcji się nie "zakrapia" bo to by zajęło za dużo czasu. Zalewa się tackę z kilkunastoma/kilkudziesięcioma arkuszami acetonem z rozpuszczoną w nim substancją, czeka aż wsiąknie a potem suszy. I na każdym z tych etapów istnieje wiele czynników, które mają wpływ na to ile ostateczne substancji czynnej wyląduje na jednym małym kwadraciku.
  • 3649 / 998 / 2
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Aż Ci karmę za to nadam :D

W temacie o DOC będę miał do Ciebie także pytanie odnośnie blotterów.
  • 488 / 60 / 0
Mam pytanie który z lizerów najbardziej przypomina LSD?
Ald52 AlALad 1plsd czy cos jeszzcze?
  • 3649 / 998 / 2
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?