Obiecałem sobie kiedyś, że nie będę ćpał jeśli nie mam kasy.
Że to nie będzie aż tak ważne.
GG Allin pisze:nigdy nawet złotówki nie pożyczyłem na ćpanie. Także 0 zł. Nie miałem kasy = nie ćpałem. Dla mnie to patologia zapożyczać się na dragi (zawsze miałem takie podejście), na żarcie czy życie ogólnie rozumiem, ale na dragi to zbyt niska poprzeczka. Nie ma co się upokarzać.
Sam pozyczalem nie raz, głównie małe kwoty bo 20- 50 zl, głównie na jeden raz z apteki, np kot.
A, i raz w lombardzie zastawilem rower. To było dla mnie upodlenie
"Rutyna to rzecz zgubna "
lol no 3 mln pln jest kawałek grosza. Z :-p
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.