Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
Najśmieszniejsze jest to, że niektórzy myślą, że to fajna faza, fajny trip, a to idzie bardziej w stronę takiej "pizdy nie do ogarnięcia" :D Całkowity brak kontroli nad ciałem, nie ma szans na wybronienie się z tego. Musisz to przeżyć, przetrawić, przeczekać. Trudno trafić w ten idealny moment, idealny dzień na zapalenie szałwii. Nie ma reguły.

edytowano na prośbę autora / rei
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 3455 / 1122 / 0
kidmorb, to nawet nie był bad, ktoś Ci wcisnął zwyczajny kit, to nie była salvia!!! Po ekstraktach szałwii nie masz możliwości ogarnięcia niczego co znajduje się nawet w zasięgu ręki.

Ludzie, zamawiajcie salvię z darknetu i dzielcie się nią jak opłatkiem!
Nie wklejałabym, gdyby coś tu się działo!
Napisałam raport o najpotężniejszym halucynogenie znanym ludzkości: https://neurogroove.info/trip/jumbo-jet ... kty-10-60x
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 91 / 22 / 0
09 maja 2017misspill pisze:
kidmorb, to nawet nie był bad, ktoś Ci wcisnął zwyczajny kit, to nie była salvia!!! Po ekstraktach szałwii nie masz możliwości ogarnięcia niczego co znajduje się nawet w zasięgu ręki.
moim zdaniem to byla szalwia ale jezeli to byl ekstrakt x20 to stracil moc. Ekstrakty sa wrazliwe na swiatlo i dosc szybko sie utleniaja. Potliwosc + napady zimna i goraca to standard dla mnie gdy pale SD :-)
Napisałam raport o najpotężniejszym halucynogenie znanym ludzkości: https://neurogroove.info/trip/jumbo-jet ... kty-10-60x
Zajebisty raport :cheesy: Przypomnialo mi sie jak pierwszy raz palilem DMT :-D troche sie bale ze bedzie duzo ciezej od SD lecz okazalo sie faktycznie pistoletem na wode :-p
  • 47 / 1 / 0

To była salvia z popularnego holenderskiego smarta,wiec mam pewnosc że nic mi nie wcisneli,brązowo-czarny pył,krztuszący dym.
  • 3614 / 596 / 1
Można dostać SD w holenderskich smartach?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 538 / 66 / 0

Hej,
404-file-not-found
Czy tylko ja tak mam? Jestem cholernie ciekaw tego raportu, a wygląda tak jakby link był źle przekopiowany czy coś. :'(
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 3455 / 1122 / 0
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 47 / 1 / 0
14 maja 2017Retrowirus pisze:
Można dostać SD w holenderskich smartach?
Mi się udało,nie wiem jak to prawnie jest,ale chyba można na spokojnie. Nie znam za bardzo klimatów tamtejszych smartów ale kupiłem trufle i salvie,gośc wyciągnął wszystko z kasy i sprzedał bez pytania o cokolwiek.
  • 488 / 60 / 0
Na dniach wrzuce moje tripy na suszu na x5 x10 x20 i x60
Tylko musze sie dokopac na lapku do nich.
Po x60 miesiac dochodzilem do siebie ale co sie dziwic jak 3 lata ziemskie minely na innej planecie a tu bum i jestem w pokoju i mowia mi ze 15min minelo :)
  • 46 / 4 / 0
czekamy na te tripy....
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.