Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ja muszę tu kogoś znać? Przyjechałem na tydzień i mi się zapasy się skończyły. Nie chcę mi się wracać taki kawał.
I don't care, just don't fucking dissolve your brown heroin in it.
wycięto cytat - polymerase
Średniej jakości powiadasz?
Niedzielny80 pisze:Jak chcesz dostac mocno chrzczony towar i malo to bierz z łodzi. Tam to daja polowe mniej i jeszcze slabe.24 lutego 2017Aaki pisze: Ktoś się orientuje w Łodzi?
Proponują mi partię z tego właśnie miasta i zastanawiam się czy brać.
Niedzielny80 pisze:Podobny towar bralem. Zrobie zdjecie w wolnej chwili, dzisiaj to juz pora spac.26 lutego 2017Klepsydra pisze: [ external image ]
Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.
Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Niedzielny80 pisze:Podobny towar bralem. Zrobie zdjecie w wolnej chwili, dzisiaj to juz pora spac.26 lutego 2017Klepsydra pisze: [ external image ]
Praska cwr z z zeszłego tygodnia. Słabe 6/10 jeśli chodzi o Browna. Jak na heroinę to mocne 3.
Przy tolerancji utrzymującej się od kilku miesięcy na poziomie 1000-1400mg morfiny iv dziennie, po 2cwr miałam problem z podniesieniem się z podłogi.
Potrzebujesz pomocy w Rawie?
scalono - polymerase
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.