Co do zmiany barwy sam mogę to potwierdzić, odmiana NL & ICE typowa indica zauważyłem lekko purpurowe włoski, a wiem ze ta odmiana miała tylko włoski koloru białego.
- te 90 (czy nawet 80) zł to stanowczo za mało jak na nasiona feminizowane (za 10 pestek)
- nirvana nie ma i nigdy chyba nie miała wdowy feminizowanej tylko regularną
Zamawiałem z cannabis.fr.pl . Opcja wyruhania mnie na kase odpada, bo wiele dobrego naczytałem się o tym sprzedawcy i sam potwierdzam jego rzetelność - zamawiałem i zamawiam tylko od niego, sporo tego było (ponad 100 pestek) i procz tego jednego razu zawsze było ok - błyskawiczna dostawa, zniżki i bonusy. No i pestki te co trzeba. Gościu musiał się chyba konkretnie zjarać i coś mu się pojebało. Ci, którzy telefonicznie zamawiali z cannabisu.fr.pl wiedzą, że gościu ma głos jakby jarał cały czas (bardzo sympatyczny koleś, pozdrawiam). Nigdy nie zadzwoniłam do niego po wyjaśnienia, bo stwierdziłem, że to by nic nie dało.
Natomiast nie chcę w żadne sposób robić antyreklamy Cannabisowi, bo to naprawdę super koleś, chcę po prostu opowiedzieć swoją historię, bo po to jest to forum przecież
Źdźbło, zrob nastepne fotki. Ja będe w poniedziałek na spocie to zrobie swoim. Pzdr
"Remove males to prevent pollination of Females and obtain Sensimilla.
For growing instructions check our website"
A nie ze to feminizowane ;)
Co wymyśliłem to:
- trzymanie go w cyklu 24h ciemności i np. 8 lub 12 światła przez kilka dni
- poprzekuwanie/ponawiercanie łodyg i wsadzenie w nie wykałaczek
- nie podlewanie krzaczora z celu spowodowania naturalnego uschnięcia w zaciemnieniu
- ewentualne ostatnie przed harvestowe podlanie go czymś co mu zrobi dobrze
Opłaca się w ogóle to robić? Może są jakieś lepsze sposoby?
Eloza
nie pozwól jej uschnąc ze starości bo poprostu przekiwtnie i straci na mocy (chyba każdy z nas pamięta ten schemat kiedy zrobić żniwa, po tym czasie jest za późno),
co do fotoperiodu to słyszałem już wiele możliwości,
ja bym oberwał wszystkie liście jakieś kilka dni przed końcem, ewentualnie można ją trochę pokaleczyć w łodygę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.