Trzymaj się tam. Pozdrawiamy z hypereala.
Prawdopodobnie przedawkował maczanke na fu-fentanylu lub U47700.
12 kwietnia 2017Uroboros pisze: Dlaczego mam wrażenie, że w poście draga jest nutka sarkazmu?
mnbvc8 pisze:Z przykrością informuję, że kilka dni temu odszedł od nas użytkownik [mention]kazik333[/mention].
Prawdopodobnie przedawkował maczanke na fu-fentanylu lub U47700.
Czy kolega wyżej zarejestrował się na forum, którego nigdy nie używał, tylko po to by napisać, że mu smutno?
Sorry, jeśli niepotrzebnie najeżdżam czy wysuwam jakieś teorie, ale po prostu jestem ciekawy.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
O kurwa. Nie wierzę....
Duce pisze:Mnie zastanawia czemu o śmierci Kazika333 wiedzą tylko osoby mające 1 post napisany i to tylko w tym temacie?
Czy kolega wyżej zarejestrował się na forum, którego nigdy nie używał, tylko po to by napisać, że mu smutno?
Sorry, jeśli niepotrzebnie najeżdżam czy wysuwam jakieś teorie, ale po prostu jestem ciekawy.
A kazika w sumie w ogóle nie kojarzę, nawet chyba nigdy na jego post się nie natknąłem, ale i tak szkoda typa. Za dużo zgonów ostatnio...
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.