§h¶ôňgĽéĐ.
Kura pisze: Czemu nie spierdalales z apteki?
Clonazepam obniza stanowczo IQ wiec bedac w aptece nie przypuszczałem co sie swieci. Potem chcialem spierdalac ale juz było za późno. Nie jedzcie klonów, nie jedzcie.
(kazdy glupi by spierdolil bo by wiedzial co sie swieci, ja byłem na klonach i tyle)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
raz lezałam w łużku na acodinach było gdzies koło 5 rano obok łuzka lezała miska. cła miska i wszystko naobkoło zarzygane na biurku lezy podełko i puste listki po acodnie
wchdzi matka rozglada sie i wychodzi i nie zauwarzyła. jak juz otrzezwiałam to myslałam ze bedzie taki wpierdul ze hej a tu ani słowa...
przeciesz musiała to zobaczyc widzaiłam ze na mnie poatrzy i an to an biurku co byscie pomysleli jakbyscie zobaczyli swoje dziecko obok zarzygana miska i paczka po tabletkach?
jojka pisze: ja to miałam niezłe jazdy
raz lezałam w łużku na acodinach było gdzies koło 5 rano obok łuzka lezała miska. cła miska i wszystko naobkoło zarzygane na biurku lezy podełko i puste listki po acodnie
wchdzi matka rozglada sie i wychodzi i nie zauwarzyła. jak juz otrzezwiałam to myslałam ze bedzie taki wpierdul ze hej a tu ani słowa...
przeciesz musiała to zobaczyc widzaiłam ze na mnie poatrzy i an to an biurku co byscie pomysleli jakbyscie zobaczyli swoje dziecko obok zarzygana miska i paczka po tabletkach?
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Druga bania po deksie, 540mg na 71 kg... zarzuciłem o 19 bo wykminiłem że rodzice nic nie bedą chcięli...
Bania oczywiście weszła, na tyle że ciężko mi było znaleźc właściwe klawisze na klawiaturze odpisując ludziom, wpada do pokoju brat z tekstem "do gory, mama Cię woła", ja sobie myśle ok, pełny orient i idziemy... wstaję, a tu mission impossible, ciężko mi się utrzymać na nogach a co dopiero iśc po schodach. Jakoś znalazłem nogi i raźno (czyli zygzakiem) wyszedłem z pokoju i schody, (brat stał piętro wyżej i patrzył) a ja ON opcja bociani chód żeby się nie wywalić... myślałem że z minute szedłem te 7 schodków, brat chciał chyba o coś zapytać ale nie powiedział nic, następne schody, myślałem że zaraz umrę. Dobocianiłem się do salonu i oparty na futrynie drzwi "nooo co fjest ?" (mniej więcej tak to brzmiało) a moja matula " idź na pole, rower schowaj do garażu bo już prawie noc " (powiedziała to tak szybko że chwile mi minęło zanim zrozumiałem moje przeznaczenie) zejście ze schodów, wyjście z domu - wieczność... potem ciągnąć za sobą rower, schować. Wchodze do domu a przede mną brat i pyta "przynieść Ci rano coś na kaca" ja mówie że "nie nie, coś mi sie w głowie przewala, źle sie czuje, pójde spać" on "ok" no i schody w dół... na dole już myslałem że koniec męczarni a tu matula w drzwiach sie pyta czy sie cos uczyłem "tak, pewnie, caaaaaały boży tydzień" i wlazłem do pokoju... potem jak zachciało mi sie sikać zobaczyłem w lustrze postać... przypominało to pod pewnymi względami mnie, aczkolwiek miałem pewne wątpliwości xD, krótko - wyglądałem jak pół trupa, zamknąłem się w pokoju i starałem się ogarniać świat...
Wydawało mi się, że całe to zajście trwało jakieś pół godziny, okropnie się męczyłem. Jak popatrzyłem na kompa po moim powrocie, wyszło na to, że minęło około 6 minut... -_-
/\ To wszystko ku przestrodze, jeżeli ktoś z was dalej mieszka z rodzicami, niech lepiej nie bierze nic zanim pójda spać... xD
zerwałem kilka największych liści z mojej panienki (ale ze mnie drań)
Troche dziwnie mi sie pisze no ale co ganja nie robi z ludzimi lol
poprawione :P
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.