a co do potężnego stymulantu to chyba żart, juz metkat pity działa mocniej xD
Teraz ewidentnie pozbywa się starego asortymentu.
Trochę śmierdzi mi to akcją "zwietrzały materiał"...
Co myślicie ? Duża jest szansa ze dostane dyche nieaktywnego sortu ?
Może ktoś w 2017 ogarnął ten sort i moze cos powiedzieć ?
dodam ze wtedy tolerke mialem zerową a działanie 4M-MPH czulem wyraznie w sumie tylko jak bylem zmeczony
dawki kolo 100mg solo
za to 3-FEA to mój faworyt ze stymulantów :)
ps jebać ketony 4ever!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
W dwóch małych paseczkach wciągnąłem cos miedzy 20 a 40mg. Łagodne wejscie, delikatna nienachalna stymulacja, nastrój delikatnie poprawiony, choć mysle ze lepiej pasuje słowo - ustabilizowany. Do tego ładne skupienie. Nie odróżnił bym tego od oryginału, do malutkich pasków koksu tez jest podobieństwo jesli patrzeć pod kątem "clear head". To chyba to czego szukałem ! :)
Dalsze testy wkrótce.
The methapor of Life
The methapor of Life
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.