Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 77 / / 0
Nazwa. Misie
Kolor. Zlote
Krztalt . Mis bez zadnych napisow
Lokalizacja. Kuj-pomorskie
Cena 12-15 ziko sztuka

Jak dla mnie bardzo mocne ,testowalem juz maski,chupa chupsy,mitshubishi, coca cole ,truuskawki. Ale miski wypierdalaja mnie z butow 1 tabs na impreze ,wchodzi po ok 40-50 minutach i nie ogar straszny ,szybkie zmiany nastrojow od euforii po zmule nieogara. Jak dla mnie najmocniejsze jakie bralem,zbyt mocne ,wole chupa chupsy czy coca cole chyba wiecej tam MDMA

Ocena 7/10
  • 414 / 47 / 0
Te Sparty mieliście opisane kilka?, kilkanaście? stron temu...
5-HO-La La LaND
  • 4 / / 0
Escobar plata plomo i goldy. Wklp. Wie ktos cos na ten temat ? Bo naczytalem sie duzo roznych opini. Ktoś próbowal ?
  • 5 / / 0
09 marca 2017Radioaktywny Pakt pisze:
Te Sparty mieliście opisane kilka?, kilkanaście? stron temu...
Faktycznie, znalazłem info. Dzięki.

Wrzucam cytat żeby nie wertować tematu:
31 stycznia 2017enjoythegame pisze:
30 stycznia 2017oncki17 pisze:
28 stycznia 2017enjoythegame pisze:

Możliwe,że wiem o jakie Ci chodzi ale napisz coś więcej jak wyglądają i czy kształtem przypominają hełm,jaki kolor i wielkość to postaram się pomóc :)
Tak przypominają hełm i mają taką grzywe jakby :-D , kolor czerwony, wielkość małego paznokcia u ręki :D
No to wiem o jakie chodzi,jedzone z 2 miechy temu,szczerze to słabe dropsy,ja nie byłem z nich zadowolony z powodu działania przypominającego raczej 2cb niz MDMA a poza tym bolał mnie strasznie łeb na następny dzień ale to może wina alko bo trochę wypiłem później. Nie wiem w jakiej cenie je tam masz ale za więcej niż dyszkę od sztuki na pewno się nie opłaca bo z dwie trzeba zarzucić na start a jak gustujesz w dobrych to zachwycony na pewno nie będziesz :P
  • 123 / 7 / 0
Białe plomo plata - nie polecam, trzyma ok. Godz. Chuj wie na czym to na pewno nie MDMA.
  • 77 / / 0
Na kujawach pojawily sie zielone mitshubishi ,dzis sie dowiedzialem ,testowal bede w sobote ,niby sort holenderski ktos juz moze testowal ostatnio?
  • 30 / 11 / 0
Allo, czerwone mastercardy na śląsku czy ktoś posiada jakieś info ?
  • 22 / 2 / 0
06 marca 2017Diabeuu666 pisze:
A reszta? Te zielone ?
Ile tego 2cb w tych rolexach siedzi?
Jak w myszach?
Jakoś 2 lub 3 razy więcej niż w myszkach milki żółtych . A w nich było 8 . Gdzie dorwałeś te rolexy? Ciągle na nie poluje na opolskim a nigdzie nie mogę znaleźć. Ostatni sort w moim mieście był 2 msc temu . Od tamtej pory nikt nic nie wie . Fajna czapa po 2C-B przynajmniej mi się cholernie spodobała :-D
  • 22 / 2 / 0
09 marca 2017komandos94 pisze:
Escobar plata plomo i goldy. Wklp. Wie ktos cos na ten temat ? Bo naczytalem sie duzo roznych opini. Ktoś próbowal ?
Moim zdaniem goldy są różne ale na pewno na MDMA. Raz trafiałem na mocne skurczybyki a raz na takie że miałem niedosyt .
  • 6 / / 0
Zielone Mitsubishi, kujawsko-pomorskie, żarł ktoś????
Zablokowany
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.