Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 7 / 0
Procent pisze:
Mr Worse pisze:
Spotkałem się też z agresją innych osób w stylu brat mojego kolegi chciał mnie napierdalac bo podobno przeze mnie ten kolega to sie uzależnił i ogolnie jestem chujem zniszczyłem mu życie.
Zawsze rozpierdalało mnie takie podejście a.k.a to przez Ciebie mój syn/brat/wujek/pierdolony bękart się uzależnił. Ciekawe, czy obwiniałby siebie o to, że kumpel, z którym wypił pierwsze piwo, skończył na denaturacie.
Na takie zachowanie wpływa wiele czynników, a zwłaszcza, jeżeli ktoś pochodzi z dobrego domu. Wtedy można często usłyszeć teksty typu: 'Mój Mariuszek by się nigdy za to nie wziął, to ten wasz Tomek go do tego namówił' bla, bla, bla. I tak wszyscy skończą na hajpie :finger:
Przecież nikt mu na siłę nic nie wpychał.

A jak coś bierze i się uzalenił, bo ktoś inny tak robił, to dobrze tak idiocie.
Może się nauczy, że trzeba myśleć za siebie.

Obwinianie innych, za swoje, lub czyjeś grzechy, to debilizm level hard.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
takich ćpunów jak powyżej lałbym po ryju również
  • 3854 / 316 / 0
Oho, proszę. Wjechał rycerz na białym koniu. Będzie bronił honoru Matki Boskiej uciemiężonych, którym na siłę wstrzykuje się marihuanen i każe palić amfetaminę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 158 / 0
Kurwa ktoś się spruje to go zakopią i na chuj mu problem.
Nigdy się nie spotkałem i nie byłem świadkiem jakiejkolwiek agresji nawet krzywym spojrzeniem, trzeba trzymać pion i nie spadać z masy a wtedy będą spuszczać wzroki w dół na wasz widok.

Jak traktują opiatowców i zwolenników wolniejszej jazdy to nie mam pojęcia
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.