Najgorsze są te bolące nogi od kolan w dół, śmierdzący pot no i kręcenie się w łóżku :( brak snu :(
Kochani ratujcie czymś na te giry !!!
Niestety nie mogę nigdzie wyjechać itd. Praca, DOM, dzieci..... I Nikt w domu nie zna tematu :( Przechodze to sama jak to znieść?
Lek miałam na recepty mamy, która dostawała je na nowotwór, ale odeszła :(
Mnie nikt nie przepisze tego typu leków, a po drugie to już nie chcę.....
Chcę z tego wyjść..... i teraz mam okazję.
Pomóżcie cos :) Dziekuje
Beata
Jakbyś nie wyrabiała, to idź do lekarza i powiedz prawdę. Pomoże.
Czy to Relanium coś mi da? Dzis spróbuje przed spaniem :(
Dasz radę!
Serio to pomaga móc Komus powiedzieć co się czuje :) Aaaa i dodam jeszcze, zę jem za 10 :D bo z tym miałam w ogóle problem moja waga to 43 kg :(
Musze dać radę :)
Dziekuje raz jeszcze....
22 lutego 2017Beata40 pisze: Serio to pomaga móc Komus powiedzieć co się czuje :)
Relanium Ci pomoże, ale nie zastępuj jednego drugim, bo to jeszcze gorzej.
A później uciekaj z tego forum jak najdalej.
Mnie też najbardziej chyba ten pot wkurwia, do tego stopnia że ostatnio potrafię pół dnia spędzić pod prysznicem, a pomimo to i tak się dalej pocę tym ścierwem. Żałuję że nie mam wanny, bym się wjebał do wody i miał wywalone na ten pot.
A z drugiej strony ten pot lubię, bo to dobry znak, że nasze ciało wypluwa z siebie to co najgorsze.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
21 lutego 2017wildwolf pisze: . Pociesz się, że to tylko max tydzień udręki.
Z niespaniem.
AlienForms pisze:Beata, pomóc pomoże, choć rolki to bardziej na uspokojenie.
No, ale ważę 87kg.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.