...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Matko jedyna chyba zejdę, dziś 2 dzień bez Poltramu Retard 150mg dziennej dawki 450 mg przez kilka lat, zaczynałam od 50 mg dziennie(
Najgorsze są te bolące nogi od kolan w dół, śmierdzący pot no i kręcenie się w łóżku :( brak snu :(
Kochani ratujcie czymś na te giry !!!
Niestety nie mogę nigdzie wyjechać itd. Praca, DOM, dzieci..... I Nikt w domu nie zna tematu :( Przechodze to sama jak to znieść?
Lek miałam na recepty mamy, która dostawała je na nowotwór, ale odeszła :(
Mnie nikt nie przepisze tego typu leków, a po drugie to już nie chcę.....
Chcę z tego wyjść..... i teraz mam okazję.
Pomóżcie cos :) Dziekuje
Beata
  • 1854 / 217 / 37
Bez stopniowej redukcji będziesz miała skręta niestety. Pociesz się, że to tylko max tydzień udręki.
Jakbyś nie wyrabiała, to idź do lekarza i powiedz prawdę. Pomoże.
  • 17 / 1 / 0
Dziękuję, dziś poszłam i dostałam Relamin 2mg na spanie bo kolejnej nieprzespanej nocki nie wytrzymam. Do tego muszę mężowi wciskać, ze boli mnie ząb i spać nie mogę :(
Czy to Relanium coś mi da? Dzis spróbuje przed spaniem :(
  • 1854 / 217 / 37
Da, na pewno. Polecam też przyjmować dziennie 3g witaminy C, ale czystego kwasu, a nie jakichś musujących tabletek.
Dasz radę!
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 17 / 1 / 0
Dzieki :)
Serio to pomaga móc Komus powiedzieć co się czuje :) Aaaa i dodam jeszcze, zę jem za 10 :D bo z tym miałam w ogóle problem moja waga to 43 kg :(
Musze dać radę :)
Dziekuje raz jeszcze....
  • 2372 / 317 / 0
Beata, pomóc pomoże, choć rolki to bardziej na uspokojenie. Dziwne, że nie przepisał Ci jakiegoś zolpidemu - lepiej by Cię uśpił. Tramal, mimo iż uznawany za raczej pseudo czy tam lekki opioid to też potrafi skręcic, szczególnie osobę zaszczyconą doświadczaniem tego stanu po raz pierwszy. A brak snu to akurat miałem po tym gorszy niż przy odstawianiu heroiny nie wiedzieć czemu. Nie spałem jakieś 2 tygodnie (takie drzemanie raczej na jawie ze zmęczenia) a kolejne dwa też było słabo i spałem po parę godzin. Po miesiącu się to wszystko ustabilizowało. Mogło to być też związane z różnymi dodatkowymi stresami ale powiem szczerze, że ten brak snu najbardziej mnie wykończył. Chociaż gorsza od niego jest jeszcze depresja związana z odstawieniem opio i jeśli to Ci nie dolega za bardzo to masz szczęście i za chwilę będzie dobrze :-)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 2882 / 303 / 0
22 lutego 2017Beata40 pisze:
Serio to pomaga móc Komus powiedzieć co się czuje :)
Tak, bo na te 5 minut kiedy pisałaś tego posta myślałaś o pisaniu, a nie o tym co czujesz. Najważniejsze to się czymś zająć, bo czas tak czy siak musi upłynąć.

Relanium Ci pomoże, ale nie zastępuj jednego drugim, bo to jeszcze gorzej.

A później uciekaj z tego forum jak najdalej.

Mnie też najbardziej chyba ten pot wkurwia, do tego stopnia że ostatnio potrafię pół dnia spędzić pod prysznicem, a pomimo to i tak się dalej pocę tym ścierwem. Żałuję że nie mam wanny, bym się wjebał do wody i miał wywalone na ten pot.
A z drugiej strony ten pot lubię, bo to dobry znak, że nasze ciało wypluwa z siebie to co najgorsze.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1680 / 270 / 0
21 lutego 2017wildwolf pisze:
. Pociesz się, że to tylko max tydzień udręki.
Tydzień powiadasz ;-)
Największy przegryw na forum
  • 1854 / 217 / 37
Mnie się tyle zeszło.
Z niespaniem.
  • 1854 / 217 / 37

AlienForms pisze:
Beata, pomóc pomoże, choć rolki to bardziej na uspokojenie.
Dziwne, mnie 40mg usypia jak niemowlę.

No, ale ważę 87kg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.