Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
aaa i dodam, ze jest calkiem duzy ogar na ALD-52. W sumie nawet nadawaloby sie to na rave (calkiem energetyczne/aktywizujace: chce sie tanczyc, ruszac, bujac itp.)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
No po ALD-52 ogar jest naprawdę na sporym poziomie. Ja po dwóch kartonach nie miałem problemów z wytłumaczeniem typowi, który przyszedł na grzyby z rodziną podczas deszczu na naszego spota. Byliśmy we dwóch. Gość podszedł. Ładnie się przywitaliśmy i sobie poszedł szukać grzybów (takich normalnych) ;] A my we dwóch na boso, deszcz pada, po piwku w łapie, nogi wjebane w piach bo zajebiste uczucie %-D Tak BTW polecam z całego serduszka wybrać się na tripa tam gdzie dużo piasku, kamyczków itp. Odczucia towarzyszące podczas chodzenia na boso po takim terenie nie do opisania... A najlepiej jak jest jeszcze po deszczu. No po prostu BOSKIE ^_^
  • 414 / 47 / 0
To ja jeszcze dodam że po 400 μg bez tolerki był już konkretny mindfuck. Taki że gdyby, tylko poleciało to odlałbym się na środku pokoju "bo to już jest bez znaczenia" :nuts: %-D
Także wszystko kwestią dawki Panowie ;)
5-HO-La La LaND
  • 5231 / 931 / 0
Ciekawe. Ja raz zmiksowalrn alda z eth ladem. 300ug. Pamietam jak czekalem na autobus i jeb jaby mnie odcielo i pobudka a wszyscy ludzie sue lampia. Raz kupujac fajki w kiosku zostawilem portfel na ladzie . Zawsze jakos ogarnialem jednak w wazkich momentach ale lepiwj w domu brac o tk powiem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3649 / 998 / 2
Ile czasu mam zarezerwować na ALD -52, jeśli chcę tripować, a biorę escitalopram? 8-10h? czy może mniej?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 44 / 8 / 0
Proszę nie zapominać również o tym, że w dziale psychodeliki sort ma bardzo duży wpływ na jakość wycieczki.
  • 275 / 4 / 0
co bardziej poleciacie 1p LSD czy ald? głownie mi chodzi o wizuale, blottery po 125 ug
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
IMO wizualnie lepsze jest ald.
Tutaj masz porównanie różnych lizergamidów:
lsd-vs-inne-lizergamidy-t51034.html
19 lutego 2017neurobiolog pisze:
Ile czasu mam zarezerwować na ALD -52, jeśli chcę tripować, a biorę escitalopram? 8-10h? czy może mniej?
0 (słownie: zero)
Raczej nie zadziała, jeśli już to ledwo odczuwalnie.
  • 3649 / 998 / 2
Jak długo ASRI blokuje działanie psychodelika? W sensie ile musi minąć od ostatniej tabletki?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 20 / 1 / 0
Ludzie piszą, że jedzą psychodeliki normalnie biorąc escitalopram. Robią przerwę 1 dzień przed tripem. Niektórzy piszą, że muszą zjeść więcej niż normalnie.
Jak czytasz po ang. to proszę, albo w tłumacza wrzuć:

https://www.shroomery.org/forums/showfl ... er/4822519
https://www.reddit.com/r/Psychonaut/com ... m_and_lsd/
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.