https://erowid.org/experiences/exp.php?ID=105977
TR z 2015r, ~190mg iv. 5-EAPB.
18 grudnia 2016Bogdan1988 pisze: Dobry mix z 4-FMA ale do pulapu 100mg 4-FMA i 70mg 5-EAPB obojetnie,ktora droga administracji tylko pierwszy benzofuran.
Powyzej 100mg 4-FMA jak doda sie do 5-EAPB i tez za duzo mozna dostac dziwne ruchy oczu co jakis czas z uczuciem,ze jest zle w lewo i prawo jak oczoplas poziomy podobny gdy szybko jedziemy autem i nasze oczy probuja zatrzymac obraz na siatkowce idziesz gdzies w ruchu i do tego zaburzenia rownowagi niepolecam.
Oczywiscie tez nie zalecam wymienionego mixu mi bylo ok poki nie przesadzilem wiec uwazajcie!
03 lutego 2017Aurion pisze: a jak się ta substancja ma do samego 4-FMA bez mixu? chodzi mi głównie o empatię, potencjał do zabawy w klubie i czas działania. 4-FMA brałem 200 mg i dla mnie było bardzo dobrze, 4-5h zabawy. z racji niedostępności szukam czegoś w zamian, nawet jeśli nie równie dobrego to chociaż takiego, że nie będę bardzo rozczarowany
A nawet powiedziałbym, że to typowo substancja na 4 litery, pod zaleganie w fotelu. Speeda w tym malutko, nie oczekuj że nogi Cię same zaniosą na parkiet.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Myślę, żeby zarzucić na dużej imprezie klubowej jako alternatywa XTC branego zazwyczaj w dawce około 120mg. Czy porównywalna dawka da dużo gorszy efekt w takich okolicznościach, czy jednak mimo wszystko może wykazać podobieństwo?
Jeśli lipa straszna, to jakieś alternatywy?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bo po cmckach jest zezwierzęcenie ale flak i lipa.
Jadąc lekkim offtopem osobiście przestałem oceniać drugsy pod kątem wywalonego na orbitę libido i zwiększania łóżkowych możliwości. Raz że moja kobieta nie lubi się ruchać jak jestem porobiony, dwa nie chcę się doprowadzić do stanu gdy myślom o seksie będzie towarzyszyło parcie na naćpanie się - lub gorzej, gdy bez naćpania się nie będzie ochoty na seks.
---
Natural Born Sociopath
Na serotoninergikach samo przytulanie jest bardzo przyjemne, kontakt cielesny, rozmowa to coś magicznego , a sex to poezja poprostu . Po 3mmc i MDMA dawało radę, czasem libido spadało a czasem było w kosmosie,loteria. Jak już było w kosmosie i doszło co do czego to jejku, cudowne chwile i niezapomniane przeżycia
W ogóle nie wiem czy chcę jeszcze kiedyś wracać do tego związku, ledzeppelin dobrze gada że to zjazdowe gówno. Od siebie dodam że bardziej niż chlorowe b-k (w sumie po 4-CMC nigdy zjazdu nie uświadczyłem, nie licząc zasmarkanej kichawy i zamotania nad ranem). A jak już połączysz z alko to zwała x 2 co najmniej. Ja nie łączyłem (znajomi niestety tak), piłem soki, wodę, przed snem przyjąłem magnez i wit. B6, potas etc. A i tak następnego dnia chodziłem struty, lekki jadłowstręt od rana do wieczora mnie trzymał (czego kurewsko nie lubię, znany jestem z tego że taniej mnie ubrać niż wyżywić - lubię żarcie innymi słowy :-D ).
---
Natural Born Sociopath
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.