Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zasady są takie, że nie można stosować żadnych suplementów diety, tabletek i maści przeciwbólowych, witamin itd.
Spożycie amfetaminy : 2g/24h (trzeba przerobić dwójkę w ciągu 24 godzin)
Nie można "przymykać oczu" na dłużej
Logiczne jest to, że ja wygram.
No nie ma co porównywać, zagorzałego fanatyka ciągów, wieloletniego oporowego walenia w klamę ze zwykłym konsumentem.
I nie piszcie, że jestem wjebany bo nie jestem i nie będę bo mnie to nie dotyczy. :finger:
LICZNIK NOCEK : 7 :hug:
I teraz się pytanie :ile organizm ludzki jest w stanie znieść.. Jak jest ktoś kto przerobił na fecie bez snu+10 dni niech opowie o przeżyciach.
Ja jak nabijałem nocki na fecie to zawsze na 10 upierdalałem się kodą.
I jak są tu na sali lekarze, studenci uczniowie. Proszę się wykazać:
Do jakich zmian odwracalnych, nie odwracalnych i efektów nie pożądanych może dojść w czasie tego czegoś.
Do nieodwracalnych do uszkodzenie organów wewnętrznych i psychika. Ciekawy jestem czy na serio wytrzymasz 7 dób bez benzo.
Na drugsforum pisali o rekordzie 14 dni na amfetaminie.
28 stycznia 2017kiper pisze: Po 7 dobach bez snu teoretycznie powinieneś już nie żyć. Nawet nie jestem w stanie opisać jak organizm dostanie po piździe na takim ciągu. To co nazywacie amfetaminą to musi być cukier puder, bo już dawno byś dostał psychozy.
O głowę sie martwke bo teraz jest tragedia psychoza już 3ciejnocy sie zaczynało powoli
Tamtego post pisalem 3 godziny tego juznp ponad i wygralem mowilem powiedzial ze nigdy nie zrobi juz tak ja dalej ale ja nie mowie stop i dalej polecam
Postaram się cos tu napisac wieczorem
28 stycznia 2017Rago pisze:Jak bedziesz max 200km dalej ode mnie to przywioze to co nazywam i tym jest28 stycznia 2017kiper pisze: Po 7 dobach bez snu teoretycznie powinieneś już nie żyć. Nawet nie jestem w stanie opisać jak organizm dostanie po piździe na takim ciągu. To co nazywacie amfetaminą to musi być cukier puder, bo już dawno byś dostał psychozy.
O głowę sie martwke bo teraz jest tragedia psychoza już 3ciejnocy sie zaczynało powoli
Tamtego post pisalem 3 godziny tego juznp ponad i wygralem mowilem powiedzial ze nigdy nie zrobi juz tak ja dalej ale ja nie mowie stop i dalej polecam
Postaram się cos tu napisac wieczorem
czy moze to glosy krzyczały.
szmeges pisze: . Bardzo czesto po takich 3-4 nockach bez snu budzilem sie przebrany w łózeczku jak male dziecko po odespaniu 20h i za chuja nie pamietalem zebym sie kładł spac.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.