4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 477 / 54 / 0
Z tych pseudo cenników w necie wychodzi na to, że 3mmc jest droższe od mefa w hurcie %-D
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
3-MMC nie jest warte więcej niż 50-60 zł, natomiast za kozackiego mefa, takiego co wypierdala po sufit przy 150 mg mógłbym dać nawet 100 zł, w porywach do 120
  • 477 / 54 / 0
Szkoda, że wiele osób nie podziela twojego zdania i narzeka na ceny, ale cóż... potem zdziwko, że nie ma dla nich mefa ;-)
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
niestety zbyt prawdziwe, to zazwyczaj się zmienia dopóki dany osobnik nie spróbuje, ale są wyjątki co wolą 3-CMC XD i nawet nie patrząc na cenę, jakby za darmo sypał to by wybrali cmc. to co prawda były dwie osoby na jakieś dwadzieścia, ale mimo wszystko. chociaż też myślę, że jakby mef był lepiej dostępny to by ludzie brali, po prostu każdy ma w dupie się więcej trudzić jak klefedrony i tak idą

no i ogólnie to by zajebał, ale jeszcze tydzień postu i mateusz wjedzie dużo lepiej niż ta ciężarówka w Nicei :finger:
  • 477 / 54 / 0
Co do problemów z dostępnością to wcale nie w tym rzecz, bo mam kontakt z kilkoma sprzedawcami i narzekają na obrót mimo, że ich produkt nie jest zły. Jedynie co można im zarzucić to mocny smród wanilii, ale lepsze to niż jakiś hujowy wypełniacz albo metyloamina która rozpierdala serce na dłuższą metę.

Ja też robię przerwę, bo powoli organizm domaga się odpoczynku :cheesy:
  • 2877 / 266 / 0
po prostu nie są w odpowiednim miejscu Polski, zresztą nawet na tym forum widać że popyt jest spory, a brakuje dostępu , popyt jest taki, że widziałem post osoby, która by mogła dać 200 zł za szt. XD to oczywiście przesada, jednak pokazuje jak niektórzy cenią prawdziwy mefedron
  • 1676 / 106 / 0
Magicien pisze:
na pewno czułoby się znieczulony nos
Wielu pozna, ale dam se jajko uciac ze tak samo wielu nie pozna.

Co do mefa i handlarzy obwoznych.
Chyba nie mysleli, ze nagle sie ludzie rzuca zaczna to sprzedawac na tony %-)
Rc dzis sa ogolnodostepne, dla wielu z Was mef jest wyznacznikiem wszystkiego, ale jego legalosc powoduje, ze wierlu odpuszcza temat. Za duzo do stracenia.
Poza tym cena...
No coz.
Udanego weekendu.
Na detoks czas :)
wiec lets go.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
randomuser na detoxie od ketonów? Gratuluję decyzji :D Dobrze ci to zrobi ;)

Z tymi 200zł za mefka to wiadomo że przesada.
Z resztą... jak ktoś mi proponuje mefkę za 60-80zł/g. to nie chce mi się wierzyć w autentyczność.

Interesujące też co piszecie o zapachu wanilii.... ??? mefedron z którym ja miałem styczność jebał jakby... ogórem/octem (?! nie wiem jak to opisać, na pewno nie był BEZWONNY jak niektórzy określają oryginalne 4mmc).

Jakbym dostał coś walącego wanilią to za cholere bym nie powiedział że to mefka.

Właśnie jeszcze kwestia wypełniaczy - słyszałem, że 4mmc można śmiało żenić z różnymi wypełniaczami nawet w galantych proporcjach (np. 0,6mefki i 0,4 wypełniacza) bo i tak i tak porobi i rzadko kto się zorientuje że coś jest nie tak, jeżeli wypełniacz jest w tej samej konsystencji co mefka.
Na chuj komu była ta delegalizacja? :/
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
ta delegalizacja uratowala wiele osob.
ja sie detoksuje co jakis czas.
Na codzien tez staram sie dbac o wiele rzeczy.
nie miejsce na to, o cenach tez piszemy gdzies indziej.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
uratowała tak, że muszą chlory wpierdalać i płacz jakie to szkodliwe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.