Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mimo wszystko spróbuje jeszcze raz żucia i będę najwyżej dopalał
a dziś baardzo dziwnie się czuje, musiałem 3ml GBLsa spożyć żeby sprowadził mnie na ziemię a i tak jakoś dziwnie jest...
Wychodzi na to, że jednak zadziałało. Jestem ciekaw czy miałeś jakieś dziwne sny, gdy zasąłeś tzn. organiczne, związane z roślinami, motywy liści itd. Pytam, bo sam nie raz małem takie motywy podczas snu, tej samej nocy gdy żułem.
Nigdy nie uświadczyłem agresji po sajko, a tym bardziej po żuciu szałwi. Wręcz przeciwnie - zawsze jestem spokojny i świadomy, bardziej niż normalnie. Lubię ten stan umysłu, jest wyjątkowy.
W każdym razie jak mi to przejdzie to podejscie do szałwi 0.3 jedzona + palenie z bonga
Fajnie, że decydujesz się na kolejną próbę....oby pomogła ci się pozbierać.
pozdro :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.