Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Mimo wszystko spróbuje jeszcze raz żucia i będę najwyżej dopalał
a dziś baardzo dziwnie się czuje, musiałem 3ml GBLsa spożyć żeby sprowadził mnie na ziemię a i tak jakoś dziwnie jest...
Wychodzi na to, że jednak zadziałało. Jestem ciekaw czy miałeś jakieś dziwne sny, gdy zasąłeś tzn. organiczne, związane z roślinami, motywy liści itd. Pytam, bo sam nie raz małem takie motywy podczas snu, tej samej nocy gdy żułem.
Nigdy nie uświadczyłem agresji po sajko, a tym bardziej po żuciu szałwi. Wręcz przeciwnie - zawsze jestem spokojny i świadomy, bardziej niż normalnie. Lubię ten stan umysłu, jest wyjątkowy.
W każdym razie jak mi to przejdzie to podejscie do szałwi 0.3 jedzona + palenie z bonga
Fajnie, że decydujesz się na kolejną próbę....oby pomogła ci się pozbierać.
pozdro :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).