ODPOWIEDZ
  • 164 / 4 / 0
Ja żyję, polecam.
  • 448 / 14 / 0
furgis pisze:
50 oral
Przy 100 oralnie nie odczułem nic poza pustą stymulacją :/ obstawiam jednak, że to wina demonicznego sortu. Kolega powyżej pisze, że do dyspozycji podczas testów ma 200mg, czyli potencjalnie ma ten sam sort co ja.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2016 przez Uriel1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 123 / 8 / 0
Stary, a Twoja tolerka? Chyba nie radzimy po to żeby ktoś się przekręcił no nie?
second helping
  • 954 / 53 / 0
Dokładnie. Ja przy dużej tolerancji na stymulanty co prawda swoją dawkę określam jako +/- 150mg, ale 50mg na pierwszy raz p.o. zdecydowanie poczułem już mocno.
  • 448 / 14 / 0
furgis pisze:
Stary, a Twoja tolerka? Chyba nie radzimy po to żeby ktoś się przekręcił no nie?
Jestem tu znacznie dłużej, także wyluzuj :) Tolerka zerowa, przerwa wielomiesięczna. Znam swój organizm i swoje receptory, po prostu działanie nie pasuje mi do opisów, więc zaznaczyłem dawkę oraz jaki to sort. Odniosłem się do tego, że użytkownik ma sampla 200mg, więc najpewniej ma ten sam towar.

Ktoś może się odnieść jeszcze co do tego sortu? Zapewne niejedna osoba dostała sampla 200mg. Po przeczytaniu całego tematu, wyłapałem przypadki podobne do mojego, więc to kiepskie działanie nie jest kwestią aż tak osobniczą ;)
  • 78 / 1 / 0
Zgadza się Uriel, sort demoniczny. Myślę że na początek wrzucę 50 oraz + 20-30 sniff.
Uwaga! Użytkownik tylkonachwilke nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 8 / 0
Uriel1 pisze:
.
Hm, jak odpowiadałem na Twoją odpowiedź nie zauważyłem wzmianki o tym że dzielicie prawdopodobnie kryształ z tego samego worka. Wybacz, może zbieg momentów i okoliczności, lecz chyba zawsze warto taką myśl jak osobnicza tolerancja zawrzeć... :cool:
second helping
  • 448 / 14 / 0
tylkonachwilke pisze:
Zgadza się Uriel, sort demoniczny. Myślę że na początek wrzucę 50 oraz + 20-30 sniff.
Szkoda sniffu, który nie zadziała. Lepiej już wrzuć te 50 i poczekaj, w razie potrzeby dorzuć oralnie. Jeśli ten sort to jakaś mieszanka, może akurat trafi Ci się sensowny kryształ :)
  • 1674 / 107 / 0
http://jpet.aspetjournals.org/content/j ... 9.full.pdf
obviecalem pelna charakterystyke.
Link wyzej Ethylone
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 157 / 0
Wczoraj testowałem dwie dawki oralnie. Pierwsza około 30mg to było za słabo, dorzuciłem 70mg i było już zdecydowanie lepiej. Mogło by być jeszcze lepiej ale miałem nockę także odpuściłem. Dziś wrzuciłem (p.o.) na początek 80mg, po dwóch godzinach 100mg i jest zajebiście :gun: wincyj nie chcę. Mnie to z butów wyrwało %-D Z obecnych RC'ków jedna z najciekawszych substancji ;]
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.