Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
oskar49 pisze:Gbu masz rację jestem starej daty b29 dla mnie też kosy jadłem parę rodzai od białych z niebieskimi kropkami po całe niebieskie nie wiesz może ile tam siedziało mdma i czy coś jeszcze tam siedziało dobrego i czy one były klepane w pl czy z zza granicy szły bo wtedy jeszcze siedziałem w pl a one były wyjątkowe hehe pozdro. A powiem ci szczerze ze u mnie w nl piguła na krysztale wymiatają euforia plusz miłość w tańcu się zatracasz a ostatnio jadłem pixe jednolitą ladbie zrobiona ale kryształów brak kopala ale zamiast euforii empatii było bardzo dużo energii.
jedyne info jaki widziałem kiedykolwiek na temat tych cukierków pochodziło z jakiegoś laboratorium kryminalistycznego i jak dobrze pamiętam była to praca naukowa dot. oznaczania amfetamin z nielegalnych źródeł ale dość dawno pisałem o tym pracę więc mogłem coś pokręcić. niestety nie wiem jakiej parti dot. to badanie, ani jaki był % udziału tych składników.
natomiast z opisów ludzi skłaniałbym się że było to MDA + związek X (raczej nie mdma)
nie wiem jaki jest status prawny tej substancji w kraju gdzie przebywasz ale możesz porozmawiać z ludzmi i wymienić doświadczenia ^_^
swojego czasu na clubbing.pl była ciekawa dyskusja dotycząca tych cukierków, myślę że spokojnie można by książkę napisać :)
prawdopodobnie był to krajowy produkt
scalono - WRB
p420 pisze:ale za to wizuale są niemałe :D
chociaż w sumie czy to sajko ^_^
swoją drogą pokazuje się ten związek w pl a;bp okolicach? bo jak czytam raporty naszych sasiadów-ćpaków to to jest biały kruk,
tylko usa i kanada się tym zajadało.
Just like that, one, two, three, four...
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
p420 pisze:typ cie ładnie chce wychujac, 100-150 maxBilly66 pisze:Hej. W poszukiwaniu mefa natrafiłem na kryształy XTC. Gość chce 230zł za sztukę i twierdzi, że mef przy tym się chowa. Ile normalnie to powinno kosztować? Mam wrażenie, że cena z dupy jest.
Po klubach nie łażę, słucham ciężkiej muzy i raczej jestem samotnym wilkiem. Latem jeżdżę na wypady na motocyklu więc spotykam różne osoby na terenie kraju i zawsze coś się nawinie. Teraz jest zima i jestem raczej uziemiony na swojej wiosce. Szukam czegoś konkretnie podkręcającego sex. Po 4mmc było dobrze a do tego pręt stawał i można było całą noc. Miałem półtora roku detox+terapia i wypadłem z obiegu i kontaktów. Teraz próbuję coś zorganizować i tylko wspomniane kryształy MDMA się pojawiły w zasięgu - dlatego też o to wypytuję. Z tym, że widzę, że to faktycznie bardziej na imprezę niż do moich potrzeb. Po takiej przerwie czego nie wezmę to pewnie fajnie poklepie ale chyba jednak zostawię ten zaszczyt dla 3/4 MMC. Trzeba polować dalej.
usunięto zbędny cytat /d5
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.