Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 50 / 4 / 0
Nazwa: koniczynka
Kolor: zielone
Kształt: okrągła z logo czterolistnej koniczyny
Cena: 20zł sztuka
Gdzie kupione: katowice / okolice
Kiedy? Październik 2016
Sposób zażycia: doustnie (1.5 sztuki)
Uwagi: Nie MDMA, podejrzewam 2C-B

Mi się akurat podobało, ale jeśli ktoś szuka typowej bani jak na pillsach, niech nie kupuje, ja wiedziałam co tam jest (któryś z 2c-).
Bawiłam się dobrze całą noc, ogólnie 2c- na mnie działają dość śmiechowo.

Na pewno zjem jeszcze kiedyś w połączeniu z emką. :P
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 1066 / 158 / 0
oskar49 pisze:
Z YouTube tak jak z innymi teraz może być różnie u nas ok roku temu wymiatały czerwone kwadraty z napisem YouTube a jak działają teraz czy je podrabiają czy nie to nie wiem ale tamte tak jak mówiłem 200 na pewno było:)
dzięki ale wiem, że rok temu były dobre :)

znajomy mówił, że były testy robione i rzekomo lepsze jak maski .

ale cena podejrzanie niższa daje mi do myślenia.

lada dzień zaufany znajomy powinien testować to powiem co on o nich myśli
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 35 / / 0
Czy ktoś ostatnio konsumował:
- czerwone coca colew w kształcie prostokąta z podziałką na 3 ?
- Porsche beżowe, pomaranczowe w kształcie loga, herbu Porsche ?
Wrocław - Breslau
  • 8 / 1 / 0
tutanota1 pisze:
Superman, fioletowy, okrągły, z logo supermana. Ktoś,coś?
Warmia, region Bartoszycki/Kętrzyński.

U nas za 25 lata dla "zwykłych" kupców.

Jakieś śladowe ilości MDMA może są, ale pixa dość długo wchodząca, wykręcająca ciało i szybko łapiąca zwała. Faza niby przez chwile coś tam przyjemna, ale do końca towarzyszące poczucie "wchodzenia", z tego powodu mocny niedosyt.
Mowa o jednej sztuce. Ogólnie, niedosyt bardzo. Mało doświadczona osoba, z długą przerwą w szamaniu krążków. Raczej odpuść, a jak chcesz brać to nastaw się na większą ilość.

A może zły dzień? ale nawet niebieskie diamenty z okolic Kętrzyna były lepsze, po których też niedosyt był straszny, a do zielonych torped to w ogóle zero podjazdu.

Nie no, na moje serio odpuść, mimo, że małe doświadczenie w tym - to tym bardziej coś mi nie pasuje w nich.
  • 41 / / 0
Pixy w kształcie głowy lorda vadera, szare
Kupione w kujawsko- pomorskim
Zarzucono jedną, po godzinie poszła następna.

Miały mieć 200mg, weszły przyjemnie i szybko, niestety bez euforii. Nie tak pluszowe, po prostu chill. Zupełnie nie podobne do emki i jakiejkolwiek innej tablety. Zeszły bardzo szybko, momentami jakby faza wracała i znikala co tylko frustrowało jeszcze bardziej. Joint po smakował jak nigdy i dał fazę, jakiej nigdy wcześniej nie doświadczyłam.
Szkoda, że zakończenie jointem było milsze niż faza główna.
4.5/10
  • 1 / / 0
Wygląd: różowy/czerwony znaczek porsche
Region: dolnośląskie

Ktoś coś próbował? Jakie opinie?
  • 4 / / 0
Jadł o ktoś ? :)

Opinie ? Serduszka raczej wypukłe niż wklęsłe :P A na necie większość było z wklęsłymi :)

[ external image ]

[ external image ]
  • 1 / / 0
Polecam fioletowe ze znaczkiem ROLEX. Takie jak 15 lat temu.
  • 123 / 7 / 0
@up jezeli ktos lubi bardziej kwaśną fazke to mozna polecic, ale z MDMA to za wiele wspolnego nie ma
  • 1167 / 13 / 0
kamann pisze:
Pixy w kształcie głowy lorda vadera, szare
Kupione w kujawsko- pomorskim
Zarzucono jedną, po godzinie poszła następna.

Miały mieć 200mg, weszły przyjemnie i szybko, niestety bez euforii. Nie tak pluszowe, po prostu chill. Zupełnie nie podobne do emki i jakiejkolwiek innej tablety. Zeszły bardzo szybko, momentami jakby faza wracała i znikala co tylko frustrowało jeszcze bardziej. Joint po smakował jak nigdy i dał fazę, jakiej nigdy wcześniej nie doświadczyłam.
Szkoda, że zakończenie jointem było milsze niż faza główna.
4.5/10
ile za nie placiles? szare czy czarne?
Zablokowany
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.