Haha beka razy dwa, takze jestem ciekaw co nam powie user : zyjacazcpunem :diabolic:
ale kolezanmce z tematu zapewne spodobal sie mefedronowy seks przez 10 godzin z partnerem xD
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
I tak będąc z nim w związku już była współuzależniona. Albo wóz albo przewóz. Ćpuny to wybitni szantażyści , druga rzecz że jakby miała do wyboru takiego badboja żyjącego na krawędzi , który nie wiadomo czy wróci albo sztywniaka, moralnego bez zagadki ale by jej nieba uchylił, to na tego drugiego by nawet nie spojrzala. Emocje to emocje.
Dedykuje im piosnkę:
Sid & Nancy
https://www.youtube.com/watch?v=xOYEt-w5eK0
"Budzili w każdym gniew
Śniegiem usłany był DOM"
Teraz powstanie nowy teleturniej "Ćpający z ćpunami" , która para pierwsza odpadnie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.