Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 301 / 7 / 0
Mam w sumie jedno pytanie. Jak sobie radzicie z niemożliwością wysrania się po tramadolu? Ja nwet po 100mg / dzień mam problemy. Magnez pomaga no ale nie będę wpieprzał :/

Jest w ogóle dostępny trampek z naloksonem?
  • 469 / 29 / 0
Bardziej mi chodziło o to, że tramal nigdy na mnie nie zadziałał. Rozpiętość dawek 200-450.

Wysrasz się potem, gówno-kamień gwarantowane, nie będziesz musiał nawet się podcierać.
  • 992 / 49 / 0
Pider pisze:
Mam w sumie jedno pytanie. Jak sobie radzicie z niemożliwością wysrania się po tramadolu? Ja nwet po 100mg / dzień mam problemy. Magnez pomaga no ale nie będę wpieprzał :/

Jest w ogóle dostępny trampek z naloksonem?
radze se tak ze niesram umnie sie nieda, odlac sie ledwo idzie...
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 560 / 9 / 0
Nigdy nie miałem zatwardzenia po tramcu- już 1,5 roku zleciało. Z sikaniem problem jest, ale jak mówi mój znajomy: trzeba ruszyć skórką i po problemie.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 49 / 0
@up ja przez tramal na siedzaco leje nawet jak trzezwy jestem %-D %-D
  • 301 / 7 / 0
Na poczatku to w ogole sie wysikac nie moglem. Po miesiacu to juz zaden problem natomiast sranie to tragedia. Czasem takie kindybaly wielkie, ze sie boje ze zwieraczke mi sie rozjebia %-D Ogolnie to 2/10 %-D

oksykodonu to i 50mg wjebac moglem i ze sraniem nienbylo problemu. Tak same zreszta z tylidyna. Moze tylko moj organizm dziala inaczej
  • 6 / / 9
Z czym najlepiej łatać trampka, skoro trafię już od ładnych paru lat codziennie i nawet 800 jedynie fundują lekką zajawkę? Gdzie są te euforie z początków... :( Wyczytałem, że fajnie się klei z benzo, a skoro w życiu żadnych nie brałem to podeszła mi opcja z bromazepamem, który pewnie łatwo ugram. Póki co mam Onirex, ale jeszcze nie brałem. Z bromem ponoć mógłbym zaznać utęsknionej euforii.
  • 992 / 49 / 0
euforii to najwyzej w mixie ze spidem jeszcze poczujesz, ale to i tak musisz dawke zwiekszyc niestety... ale wtedy to klon koniecznie dla bezpieczenstwa mnie juz 2g nieklepie mimo ze wczoraj DXM jadlem :-/
  • 293 / 41 / 0
chyba czas powoli zejść z dawki i zrobić przerwę.
2 gramy to dość dużo jak na tramca
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 49 / 0
no czas na przerwe poza deprecha i lekka grypa to niema zadnych problemow z odstawieniem
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".