ledzeppelin2 pisze: W butach po mieszkaniu tez chodzicie??
które są zajebistsze od jakiś kapci
wstaje>>kibel>>buchy>>śniadanie>>leki
jak miałem zielsko i dużo wolnego czasu to nie dało się zjeść jeżeli najpierw się nie zaciągnąłem :-)
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wstaje, 8-9 na czujke albo ze wsparciem budzika, klapeczki tup tup kąpanko najpierw ciepła potem zimna woda. Kawka papieros płatki przed TV informacyjnym (i tak im nie wierze) wybieram ciuszki układam na pralce ogarniam higiene mordy, gadam do siebie w lustrze o tym co będziemy robić xD ubieranko śniadanko(jak dam rade) sprawdzam autobus i buum!
Reszta dnia jest powtarzaniem tych samych czynności, więc wpisuje się w konwencję. Od pewnego czasu przestałem się orientować, jaki jest dzień tygodnia. Dzisiaj myślałem, że ktoś kręci ze mnie bekę, wmawiając mi, że jest już październik.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.