Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 284 / 17 / 0
Tabletki twarde jak diament, mleczny roztwór. Jak pierwszy raz miażdżyłem ten owalne skarb łyżkami, to wystrzelił jak kula armatnia :) Oczywiście kilka minut pracy więcej i mamy gotowy towar, co nie zmienia faktu, że continy są znacznie przyjemniejsze w obróbce. Obrazowo - to jak porównywać przerabianie sevredoli vs mst 200, chcąc uzyskać > 300mg roztworu. Po prostu chciałem dowiedzieć się, do którego produktu accordeon jest podobniejszy, czy nie robi się glut itp...
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
  • 310 / 5 / 0
Dzięki stary, teraz nie będę jadł oxy bez dexa, tak jak z kodą która sama jest żałosna (ale w miksie z dxm, tritico, pieprz, paroksetyna (oczywiscie wszystko tylko progowe dawki oprócz K ) to już nawet spoko ;-) )
whitealex pisze:
Biorąc oxycodon w ciągu tolerka rośnie błyskawicznie, tylko zachowując przerwy klepie elegancko imo. 40mg to na tyle mała dawka, że nie dziwię się że musiałeś szybko zwiększyć dawkowanie.. Ile to dla Ciebie dłuższa przerwa? ;)
4. Tak, dxm (ogólnie dysocjanty) lekko niwelują tolerkę na opio i lepiej klepie (najlepiej zarzucaj jak dyso jeszcze działa)
Koda co jakieś 2 tyg, tramal prawie codziennie, czasem jakiś fent bupra lub majka ale to nie częściej nie raz/dwa na miesiąc Oxy jadłem pare miechów temu, ale teraz mam opcje do kupna prawie od reki za dobrą cenę :-D wiec kupiłem sobie liścia od razu i to jakaś porażka :-/ mówisz że w wiekszej dawce jest lepiej ? Ja w większej już nie czułem sie dobrze senność wchodziła bardzo mocno czego nienawidzę euforia też nie była wcale większa
  • 486 / 26 / 0
@up
IMO lepiej, po 180 już mam naprawdę srogie noddy, jeżeli nie interesuje Cię tak mocno sedatywny profil, to lepiej zostań przy dawkach z rzędu 80-120mg, szukaj swojej dawki i powinno być git.
Może oxy po prostu Ci nie podchodzi, każdy czego innego oczekuje od opio ;)
ciris@tutanota.com
  • 15 / / 0
Mam tabletki TARGIN 20mg oxycodoni+ 10mg naloxoni. i jakoś nie ciałałają na mnie zbyt dobrze. nalokson przy podaniu doustnym niby nie jest wchłaniany. jakies 3%. to mój pierwszy raz z oksy, brałem tramadol kilkadziesiąt razy i raz miałem listek mst. nigdy nie brałem kody..
  • 2873 / 298 / 0
Czy oksykodon podbijają inne rzeczy tak jak kodę? Np. difka zawarta w apap noc? O DXM i dyso ogólnie wiadomo że zmniejszają tolerkę na wiele rzeczy.
Czy jest sens pukać domięśniowo skoro jest taka duża biodostępność oral? Czy sniff?
Pewnie jak zwykle Oral<sniff<i.m.<i.v. tak?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1293 / 20 / 0
JSC, nie próbuj pukać TEGO oxy do mięśniowo, bo nie przefiltrrujesz tego odpowiednio w domu
ja bym walił iv, jak nie iv to p.r, a jak nie w dupala to orala
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / 26 / 0
P.o powinno Cię zaspokoić spokojnie, jeżeli nie walisz po batach regularnie, to nie ma sensu tego zmieniać dla oxy, bo doustnie wchłania się naprawdę dobrze.
ciris@tutanota.com
  • 223 / 30 / 0
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 35 / 2 / 0
Szkoda,że oxy na mnie beznadziejnie działają,jak wezmę (iv) umiarkowaną ilość typu 40-60mg to nie czuję nic,jedynie wejście i potem lekką stymulację połączoną z opio-ciepłem i wkurwem z niedogrzania,a z kolei jak zarzucę więcej niż te 80mg to dosłownie urywa mi się film. Nie mam noddów, jedynie tracę świadomość po kilku minutach jak po jakimś znieczuleniu i budzę się po kilku godzinach totalnie trzeźwa.
Mój organizm chyba nie lubi tego opio %-D ktoś miał kiedyś podobnie ?
  • 293 / 41 / 0
Mnie w działaniu oxy najbardziej zachwyciły halucynacje słuchowe towarzyszące noodingowi.
Dochodziło do tak absurdalnych i intensywnych "kłótni" z głosem urojonym w głowie, że otwierając oczy i wracając na chwile do świata realnego, nie wiedziałem już czy odpowiadałem mu tylko w myślach, czy darłem się naprawdę.
Pewnego noodingu uroił mi się głos dwóch znajomych. Leżałem sam w pokoju z muzyką w słuchawkach, co chwile z nimi "gadając".
W pewnym momencie jeden głosów wypalił do mnie z tekstem - "WEŹ ŚCISZ TĄ MUZYKĘ, BO SPOKOJNIE POGADAĆ NIE MOŻNA" %-D
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.