Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
natrzyj hooya roztworem i powinno być ok
also po co ci to xD
Mam żel sterylny z lidokainą do cewnikowania z apteki bez recepty i jeszcze mam czystą lidokainę w iniekcji taką jak w szpitalach używają.
Chce zwiększyć moc działania żelu poprzez wymieszanie go z lidokainą. Potrzebuje to na bóle stawów.
Czy są jakieś inne środki bez recepty np. w żelu lub maści, które zawierają jakiś składnik, który mocno nasila działanie lidokainy i z którym mógł bym go zmieszać z tą lidokainą w tym żelu ?
Przykładowo, paracetamol bez recepty mocno nasila działanie tramadolu.
Mam jeszcze w ampułkach ketanol i tramadol. Może zmieszanie tego żelu sterylnego do cewnikowania z ketanolem lub tramadolem i lidokainą będzie dobrym pomysłem ? Nie wiem czy ketanol lub tramadol będzie działać przez skórę i czy z tej mieszanki nie wyjdzie coś mocno niedobrego dla zdrowia.
Podobno ketanolu nie można łączyć z tramadolem.
Co trzeba zrobić, aby lekarz wypisał lidokainę w ampułkach?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.