Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Byle przechodziła przez gardło. Schłodzona oczywiście.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
kolorowe, zoladkowa saczyc sobie jak drinka
whisky

jesli juz przyjdzie do zlopania czystej to musi byc lodowato zimna z dodatkiem sutego obiadu. tak po staropolsku :)
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
z dodatkiem sutego obiadu. tak po staropolsku
Przegyzana porządnym mięskiem.

Pił ktoś Soplicę Staropolską?
Fajna wódeczka smakowa - polecam. Z tym, że była w (chyba) limitowanej edycji w takich pękatych buteleczkach i normalnych Soplicy 0,5, 0,7. Okazało się że ta limitowana była nieco lepsza w smaku.
I'm broken.
  • 140 / / 0
Ja polałam sobie dziś 3 kielonki wódki Kapitańskiej. O ludzie, ochyda :-p W sumie może i nie taka zła, ale nie podeszła mi.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Wódę piję tylko po to żeby się najebać, smakować to mogę piwo. Warunek jest jeden - musi być zimna, bo ciepła wódka to coś koszmarnego.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
ciepła wódka to coś koszmarnego.
Proste. Jednak znam jedną taką, którą nawet ciepłą wypijesz: Nemiroff - Brzozóweczka. Polecam!
I'm broken.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Żołądkowa gorzka z miętą też fajnie wchodzi ciepła
לאכול חומצה!
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
Absolwent Finlandia i "Spirol od Wojtka" <--- z jednej flachy można zrobić dwie i tanio nawet bo za 8zł %-D hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
chetnie wypije chyba kazda.. no na pewno zdecydowana wiekszosc :) a ulubione to Finlandia i Sobieski (zurawinowki), czesto pijam tez zubrowke ;)

na zdrowie!! :-D
  • 56 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Quentin »
Pił ktoś z was słowacką wódkę BOROVICKA - gorzała z jałowca? Jakie ona ma działanie... uuuuuu...Trochę podobne do mixu wódka-redbull ale bardziej śmiechawkowe. Polecam wszystkim którzy wybierają się do Słowacji, a do tego cena około 13 zł za 0.5 l. Jestem ciekawy czy jest ona w Polsce, nigdy nie widziałem ale bardzo chętnnie bym zakupił.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.