Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Byle przechodziła przez gardło. Schłodzona oczywiście.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
kolorowe, zoladkowa saczyc sobie jak drinka
whisky

jesli juz przyjdzie do zlopania czystej to musi byc lodowato zimna z dodatkiem sutego obiadu. tak po staropolsku :)
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
z dodatkiem sutego obiadu. tak po staropolsku
Przegyzana porządnym mięskiem.

Pił ktoś Soplicę Staropolską?
Fajna wódeczka smakowa - polecam. Z tym, że była w (chyba) limitowanej edycji w takich pękatych buteleczkach i normalnych Soplicy 0,5, 0,7. Okazało się że ta limitowana była nieco lepsza w smaku.
I'm broken.
  • 140 / / 0
Ja polałam sobie dziś 3 kielonki wódki Kapitańskiej. O ludzie, ochyda :-p W sumie może i nie taka zła, ale nie podeszła mi.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Wódę piję tylko po to żeby się najebać, smakować to mogę piwo. Warunek jest jeden - musi być zimna, bo ciepła wódka to coś koszmarnego.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
ciepła wódka to coś koszmarnego.
Proste. Jednak znam jedną taką, którą nawet ciepłą wypijesz: Nemiroff - Brzozóweczka. Polecam!
I'm broken.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Żołądkowa gorzka z miętą też fajnie wchodzi ciepła
לאכול חומצה!
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
Absolwent Finlandia i "Spirol od Wojtka" <--- z jednej flachy można zrobić dwie i tanio nawet bo za 8zł %-D hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
chetnie wypije chyba kazda.. no na pewno zdecydowana wiekszosc :) a ulubione to Finlandia i Sobieski (zurawinowki), czesto pijam tez zubrowke ;)

na zdrowie!! :-D
  • 56 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Quentin »
Pił ktoś z was słowacką wódkę BOROVICKA - gorzała z jałowca? Jakie ona ma działanie... uuuuuu...Trochę podobne do mixu wódka-redbull ale bardziej śmiechawkowe. Polecam wszystkim którzy wybierają się do Słowacji, a do tego cena około 13 zł za 0.5 l. Jestem ciekawy czy jest ona w Polsce, nigdy nie widziałem ale bardzo chętnnie bym zakupił.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.